Gebruik van bank-apps onder zzp’ers

Publicatiedatum 27 augustus 2018

Tegenwoordig maakt bijna 86% van de zzp’ers gebruik van bank-apps. Dit aantal zal de komende tijd blijven groeien. Voorheen waren er onder de zzp’ers verschillende redenen om geen gebruik te maken van een app om de financiën te kunnen regelen. Zo waren er in 2017 1 op de 3 zzp’ers die de bank-apps niet vertrouwden of het nut niet van de app inzagen. Het beeld over het gebruik van een app voor de financiën is tegenwoordig sterk veranderd. Het percentage zzp’ers die apps niet vertrouwden is zelfs gezakt naar 12,7%. Dit bleek uit een onderzoek onder 975 zzp’ers door ZZP Barometer. Verder zien ook steeds meer zzp’ers wel het nut in van de app vergeleken met 2017.

Tikkie is tegenwoordig de populairste bank-app. In 2017 was Tikkie een nog vrij onbekende betaalverzoek-app onder zzp’ers, maar nu heeft al bijna de helft van de zzp’ers de app wel eens gebruikt.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer