Gebruik van bank-apps onder zzp’ers

Publicatiedatum 27 augustus 2018

Tegenwoordig maakt bijna 86% van de zzp’ers gebruik van bank-apps. Dit aantal zal de komende tijd blijven groeien. Voorheen waren er onder de zzp’ers verschillende redenen om geen gebruik te maken van een app om de financiën te kunnen regelen. Zo waren er in 2017 1 op de 3 zzp’ers die de bank-apps niet vertrouwden of het nut niet van de app inzagen. Het beeld over het gebruik van een app voor de financiën is tegenwoordig sterk veranderd. Het percentage zzp’ers die apps niet vertrouwden is zelfs gezakt naar 12,7%. Dit bleek uit een onderzoek onder 975 zzp’ers door ZZP Barometer. Verder zien ook steeds meer zzp’ers wel het nut in van de app vergeleken met 2017.

Tikkie is tegenwoordig de populairste bank-app. In 2017 was Tikkie een nog vrij onbekende betaalverzoek-app onder zzp’ers, maar nu heeft al bijna de helft van de zzp’ers de app wel eens gebruikt.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer