Gemeenteraadslid Diana bezoek BaanBereik

Publicatiedatum 21 maart 2024

Diana Dekker, gemeenteraadslid van Hoorn, heeft vandaag BaanBereik bezocht tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Wat zijn wij vereerd met het bezoek van een raadslid. Door haar focus op het sociaal-economische domein, is zij geïnteresseerd in de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

In gesprek met Mona en Annemiek vertelt Diana over de ambitie van de gemeente Hoorn om talenten te behouden voor de regio. Er zijn een aantal mooie initiatieven op het gebied van huisvesting, onderwijs en werkgelegenheid. Een specifiek initiatief is het realiseren van jongerenwoningen bij het dampten, wat het voor jongeren eenvoudiger maakt om woonruimte te vinden die goed aansluit bij hun werk en studiebehoeften. Een initiatief waar BaanBereik zich volledig in kan vinden en graag bijdraagt om de regio te versterken en talenten te binden en boeien.

Wij bedanken Diana voor haar bezoek en het prettige en openhartige gesprek.

Gemeenteraadslid Diana bezoek BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer