Hoog bezoek in West-Friesland!

Publicatiedatum 28 juni 2018

Vandaag donderdag 28 juni bracht het koninklijk paar een bezoek aan West-Friesland. Dit werkbezoek begon bij het Museum van de Twintigste Eeuw op het Oostereiland in Hoorn. Hierna namen de koning en koningin de watertaxi richting Hoogkarspel. Daar spraken de koning en koningin over de nieuwe snelweg (Westfrisiaweg).

Ook kennismaking met een aantal bijzondere West-Friese bedrijven maakte deel uit van het werkbezoek.  Zo bezochten zij Grootebroek, Enza Zaden in Enkhuizen en als afsluiting brachten zij een bezoek aan het Internationale Sailing Center Medemblik. (Noordhollands Dagblad, 28 juni 2018)

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer