Arbeidsmarkt

Hoog bezoek in West-Friesland!

Publicatiedatum 28 juni 2018

Vandaag donderdag 28 juni bracht het koninklijk paar een bezoek aan West-Friesland. Dit werkbezoek begon bij het Museum van de Twintigste Eeuw op het Oostereiland in Hoorn. Hierna namen de koning en koningin de watertaxi richting Hoogkarspel. Daar spraken de koning en koningin over de nieuwe snelweg (Westfrisiaweg).

Ook kennismaking met een aantal bijzondere West-Friese bedrijven maakte deel uit van het werkbezoek.  Zo bezochten zij Grootebroek, Enza Zaden in Enkhuizen en als afsluiting brachten zij een bezoek aan het Internationale Sailing Center Medemblik. (Noordhollands Dagblad, 28 juni 2018)

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer