Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag! Een opdrachtgever in de jachtbouw opent zijn deuren voor enthousiaste professionals die geïnteresseerd zijn in het creëren van unieke maritieme meesterwerken.
Ontmoet de toegewijde ingenieurs en technische experts en ontdek hoe zij met geavanceerde technologieën en oplossingen de engineeringwereld transformeren. Of je nu een student, professional of nieuwsgierige tech-liefhebber bent, iedereen is van harte welkom op de open dag!
Ontdek en beleef de wereld van superjachten. Bezoek deze open dag en ervaar zelf de passie, technische excellentie en vakmanschap die het bedrijf definieert. Verken en ervaar het, want wie weet kom je op deze dag wel jouw droombaan tegen!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer