Met deze 6 tips kom jij Blue Monday door!

Publicatiedatum 20 januari 2020

Geef kleur aan je leven en kom langs bij het paarse BaanBereik!

Het is weer zover: vandaag is het weer ‘Blue Monday‘, officieel de meest deprimerende dag van het jaar. Tenminste, dat is ooit berekend door een aantal psychologen. Het lukt niet helemaal met jouw goede voornemens, het is buiten koud en nat en je hebt een groot gebrek aan gezelligheid na alle feestdagen. Maar met deze zes tips kom jij Blue Monday wel door!

1.  Lach!

Uit onderzoek is gebleken dat, als je een lach opzet, je vanzelf écht gaat lachen. Zo maak je endorfine aan waardoor jij je vrolijk gaat voelen. Dus trek gekke bekken, lach erom in de spiegel en je kan er weer vrolijk voor gaan!

2. Deel complimentjes uit!

Geef vandaag extra veel complimentjes aan anderen en je zal zien dat je deze ook terug krijgt. Een complimentje krijgen doet het vaak goed voor je humeur. Jij blij en je collega blij: een win-win situatie!

3. Denk aan iets leuks, zoals een vakantie!

Denk na over een vakantie in de zomer. Het is misschien nog ver weg, maar de voorpret kan er al voor zorgen dat jouw humeur een positieve boost krijgt. Bedenk waar je naar toe wilt gaan en ga op zoek naar vakantietips op het internet. Wie weet boek jij wel op de meest deprimerende dag van het jaar en prachtige reis en heb je een heerlijk vooruitzicht voor de zomer!

4. Beweeg!

Ga minimaal een half uurtje sporten vandaag. Het maakt niet uit wat je doet, als je maar even flink in beweging bent. Ook hierdoor komt er endorfine vrij en voel je je dus automatisch al een stuk prettiger.

5. Find a new job!

Niet blij met je huidige baan en zit je daardoor ook niet lekker in je vel? Vul dan eens onze Droombaan Vragenlijst in en vind de baan die jij verdient!

6. Negeer vooral Blue Monday!

Het feit dat één onderzoeker zegt dat jij je vandaag niet lekker moet voelen, wil zeker niet zeggen dat jij dat daadwerkelijk ook moet doen. Neem daarom Blue Monday vooral met een korreltje zout en wees gewoon de leuke persoon die jij ook op de dinsdag bent!

Vraag een kennismakingsgesprek aan op een van onze vestigingen door het onderstaande formulier in te vullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met onze vestigingen:

0229 745 010 (Zwaag)

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer