Nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus

Publicatiedatum 22 april 2020

Premier Mark Rutte maakte gisteravond bekend welke coronamaatregelen worden verlengd, welke erbij komen of worden ingetrokken. Hij zegt in zijn toespraak‘Voorzichtigheid nu is beter dan spijt achteraf’. Wat betekent het voor BaanBereik dat de huidige maatregelen (behalve de genoemde uitzonderingen) gelden tot 20 mei? BaanBereik wilt zo transparant mogelijk blijven op het gebied van het coronavirus. Houd daarom onze sociale media en website in de gaten voor de updates.

Evenementen: Geen evenementen tot 1 september

 • Alle evenementen zijn geschrapt tot 1 september. Dit betekent voor BaanBereik ook dat alle evenementen zoals o.a. Outdoor Stereo en Live in Hoorn van de agenda verdwijnen. Ook de zomerborrel en de bouwvakborrel kunnen niet plaats nemen vanwege de maatregelen van het RIVM.

Ook al vinden wij het jammer dat deze evenementen niet doorgaan, hebben wij natuurlijk begrip voor dit besluit. De volksgezondheid is op dit moment het allerbelangrijkst.

Daarnaast blijft ons kantoor tijdelijk gesloten voor bezoekers, maar BaanBereik blijft goed bereikbaar via de telefoon en mail. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan of personeel? Neem dan contact met ons op, dan plannen wij een online afspraak met jou in. Op het kantoor houden wij ons aan onderstaande regels.

Basisregels blijven na 28 april basisregels

 • Werk zoveel mogelijk vanuit huis, dit betekent dat BaanBereik tot 20 mei met minimale bezetting op de vestiging zal blijven werken.
 • Als iemand in het gezin ziek is, blijft het hele gezin thuis. BaanBereik houdt de gezondheid van de werknemers goed in de gaten.
 • We houden op onze vestigingen nog steeds de 1.5 meter afstand van elkaar en blijven onze handen zoveel mogelijk wassen.
 • Daarnaast blijven we zoveel mogelijk thuis.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

info@baanbereik.nl

Tel. Zwaag: 0229 745 010

Tel. Heerhugowaard: 072 303 1111

De volgende regels van Premier Mark Rutte zijn kort samengevat maar hebben geen betrekking tot de werkzaamheden van BaanBereik.

Onderwijs: Basisscholen open op 11 mei, middelbare scholen op 1 juni

 • Basisscholen, speciaal onderwijs voor kinderen in basisschoolleeftijd en kinderopvang gaan vanaf 11 mei weer open. De kinderen gaan in de helft van de tijd in groepen naar school. Buitenschoolse opvang volgt het ritme van de scholen.

Sport: Kinderen en jongeren mogen weer sporten in teamverband

 • Individueel sporten kan en mag en is goed voor iedereen.
 • Kinderen t/m 12 jaar mogen vanaf 28 april weer in teamverband in de buitenlucht sporten. Geen wedstrijden, want die leiden tot reizen en meer contacten.

Restricties die blijven: Niet naar de kapper, het café of verpleeghuis

 • Mensen in contactberoepen zoals kappers, masseurs, nagelsalons en schoonheidssalons kunnen niet aan het werk.
 • De horeca blijft dicht.
 • Bezoek aan verpleegtehuizen blijft niet mogelijk ‘hoe pijnlijk het ook is’. Het risico voor ouderen blijft te groot.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer