Oekraïense vluchtelingen vinden dankzij BaanBereik passend werk in Nederland

Publicatiedatum 27 september 2022

Wat zijn wij trots op dit mooie artikel in het Noordhollands Dagblad.💜 Samen met Elena zijn wij een prachtige samenwerking aangegaan en gelukkig mogen wij nog veel Oekraïense vluchtelingen helpen aan een passende baan. 

"Wij kijken naar talent, niet naar afkomst, en naar mogelijkheden", zegt Richard. Niks is minder waar, dus loop bij ons binnen, drink een kop koffie, ga met ons in gesprek en loop de deur uit met een nieuwe baan in Noord-Holland.☕️

Lees het artikel hier: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220926_63064907

Oekraïense vluchtelingen vinden dankzij BaanBereik passend werk in Nederland

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer