Tekort aan technische vakmensen

Publicatiedatum 28 juni 2018

Tegenwoordig gaat het goed op de arbeidsmarkt. Amsterdam is nog altijd de banenmotor van Noord-Holland. Vooral in de bouw, dienstverlening, industrie, horeca en handel. In 2016 was er toch een tekort aan ICT’ers. Het tekort aan vakmensen uit de technische branche was in 2017 nog groter. Volgens TechniekRaad Noord-Holland gaat dit om ruim 1400 vakmensen per jaar.  Er zit een stijgende lijn in mensen die weer aan het werk zijn, er blijven alleen mensen zoals jongeren en 45-plussers die moeilijk aan een baan komen. Om jongeren een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden in de techniek, zorgt de provincie voor voorlichtingen op scholen en andere initiatieven. (28 juni 2018, Noord-Hollands Dagblad)

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer