Arbeidsmarkt

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022

De zomer is begonnen. Grote kans dat je leuke dingen in de agenda gepland hebt staan. Vaak kosten leuke plannen geld, dus is het belangrijk dat je geld op je rekening hebt staan.

Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk. Bij BaanBereik ben je aan het juiste adres als je op zoek ben naar:  

  • Vakantiewerk Hoorn
  • Vakantiewerk Heerhugowaard
  • Vakantiewerk Alkmaar

Vind een vakantiebaan via BaanBereik

Wat zijn de voordelen van een vakantiebaan?

  • Geld verdienen
  • Werkervaring opdoen
  • Ontwikkelen van nieuwe vaardigheden
  • Je netwerk uitbreiden
  • Een mooie aanvulling op je cv

Een voorbeeld: Als jij een vakantiebaan in de horeca hebt gehad, weet je toekomstige werkgever dat je een harde werker bent en je veel met kritiek om hebt moeten gaan. Deze vaardigheden komen overal van pas en verrijken je carrièrekansen.

Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen waardoor je je netwerk verbreed. Dit netwerk kan in de toekomst ten goede komen. Of wie weet bevalt je vakantiewerk je zo goed, dat je gevraagd wordt om te blijven werken bij het bedrijf tijdens of na je studie.

Verschillende branches

Het aanbod vakantiewerk reikt zich over verschillende branches. Van vacatures in de horeca tot logistiek of een kantoorbaan. Je kan bijvoorbeeld werken op festivals; achter de bar of bij een foodtruck. Als je een muziekliefhebber bent, is werken op festivals zeker een aanrader. Help jij de branche met het personeelstekort en kom jij werken op festivals? Bekijk de vacatures voor het werken op festivals

Maar ook een kantoorbaan is mogelijk. Ga aan de slag als marketingmedewerker of sta mensen te woord als klantenservice medewerker. Hoewel je misschien denkt dat je een opleiding nodig hebt voor een kantoorbaan, helpen wij jou ook zonder opleiding aan een mooie kantoorbaan. Er is altijd een kantoorbaan die bij jou past.

Zit je liever niet stil? Ga aan het werk in de logistieke branche. We zijn doorlopend op zoek naar orderpickers, inpakmedewerkers, heftruckchauffers en meer.

Vakantiewerk in jouw regio

Als regionaal uitzendbureau hebben we vacatures in meerdere regio’s. Zoek jij vakantiewerk in Hoorn? Dan ben je bij BaanBereik aan het juiste adres, want wij hebben een ruim aanbod aan vakantiewerk in Hoorn. Of ben je opzoek naar vakantiewerk in Alkmaar en omstreken? Geen probleem. BaanBereik heeft ook vakantiewerk in Alkmaar en Heerhugowaard.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bijvoorbeeld naar het werken op festivals of een kantoorbaan? Wij hebben een vestiging in Zwaag en Heerhugowaard. Kom langs om in gesprek te gaan over vakantiewerk in Hoorn, Heerhugowaard of Alkmaar. Of bel direct naar 0229 745 010.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer