Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022

De zomer is begonnen. Grote kans dat je leuke dingen in de agenda gepland hebt staan. Vaak kosten leuke plannen geld, dus is het belangrijk dat je geld op je rekening hebt staan.

Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk. Bij BaanBereik ben je aan het juiste adres als je op zoek ben naar:  

  • Vakantiewerk Hoorn
  • Vakantiewerk Heerhugowaard
  • Vakantiewerk Alkmaar

Vind een vakantiebaan via BaanBereik

Wat zijn de voordelen van een vakantiebaan?

  • Geld verdienen
  • Werkervaring opdoen
  • Ontwikkelen van nieuwe vaardigheden
  • Je netwerk uitbreiden
  • Een mooie aanvulling op je cv

Een voorbeeld: Als jij een vakantiebaan in de horeca hebt gehad, weet je toekomstige werkgever dat je een harde werker bent en je veel met kritiek om hebt moeten gaan. Deze vaardigheden komen overal van pas en verrijken je carrièrekansen.

Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen waardoor je je netwerk verbreed. Dit netwerk kan in de toekomst ten goede komen. Of wie weet bevalt je vakantiewerk je zo goed, dat je gevraagd wordt om te blijven werken bij het bedrijf tijdens of na je studie.

Verschillende branches

Het aanbod vakantiewerk reikt zich over verschillende branches. Van vacatures in de horeca tot logistiek of een kantoorbaan. Je kan bijvoorbeeld werken op festivals; achter de bar of bij een foodtruck. Als je een muziekliefhebber bent, is werken op festivals zeker een aanrader. Help jij de branche met het personeelstekort en kom jij werken op festivals? Neem contact met ons op.

Maar ook een kantoorbaan is mogelijk. Ga aan de slag als marketingmedewerker of sta mensen te woord als klantenservice medewerker. Hoewel je misschien denkt dat je een opleiding nodig hebt voor een kantoorbaan, helpen wij jou ook zonder opleiding aan een mooie kantoorbaan. Er is altijd een kantoorbaan die bij jou past.

Zit je liever niet stil? Ga aan het werk in de logistieke branche. We zijn doorlopend op zoek naar orderpickers, inpakmedewerkers, heftruckchauffers en meer.

Vakantiewerk in jouw regio

Als regionaal uitzendbureau hebben we vacatures in meerdere regio’s. Zoek jij vakantiewerk in Hoorn? Dan ben je bij BaanBereik aan het juiste adres, want wij hebben een ruim aanbod aan vakantiewerk in Hoorn. Of ben je opzoek naar vakantiewerk in Alkmaar en omstreken? Geen probleem. BaanBereik heeft ook vakantiewerk in Alkmaar en Heerhugowaard.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bijvoorbeeld naar het werken op festivals of een kantoorbaan? Wij hebben een vestiging in Zwaag en Heerhugowaard. Kom langs om in gesprek te gaan over vakantiewerk in Hoorn, Heerhugowaard of Alkmaar. Of bel direct naar 0229 745 010.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer