Vakantiewerk trekt aan!

Publicatiedatum 16 juni 2021

Vakantiewerk trekt aan!

De samenleving begint er een stuk rooskleuriger uit te zien. We gaan langzaam steeds verder open, er wordt dagelijks gevaccineerd en de vacaturebanken staan weer vol. Ook het vakantiewerk trekt weer aan, zo is er bij ons ook een enorme stijging te zien wat betreft vakantiewerk vacatures. Van logistieke functies tot administratieve vacatures.

Wat ons opvalt is de behoorlijke stijging in de logistieke branche. Dit komt mede door de toenemende druk op de webshops tijdens de coronacrisis. Hierdoor ontstaan er een hoop vakantiebanen, waar alle extra handen welkom zijn. Denk hierbij aan orderpickers, inpakmedewerkers, heftruckchauffeurs, etc.

Na maanden van sluiting is het ook de horeca die nadrukkelijk op zoek is naar vakantiewerkers. Het overgrote deel van het horeca personeel heeft zijn baan opgezegd tijdens de coronacrisis om ergens anders aan de bak te gaan. Nu de restaurants weer open mogen tot 22:00 uur en met het lekkere terrasweer schieten nu ook de vacatures voor bediening, kok en bedrijfsleiders door het dak.

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer