Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023

Ontdek de diverse mogelijkheden bij BaanBereik
Bij BaanBereik begrijpen we dat het vinden van werk een belangrijk en persoonlijk proces is. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, tijdelijk werk of een specifieke arbeidsregeling, wij zijn er om jouw loopbaanwensen te vervullen.

Verschillende arbeidsvormen:

We bieden diverse arbeidsvormen aan, waaronder uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interim werk. Elke van deze vormen heeft unieke kenmerken, namelijk:

 • Uitzenden: Vaak wordt uitzendwerk geassocieerd met tijdelijke banen. Echter, bij BaanBereik ligt de nadruk op duurzaamheid. Ongeveer 80% van onze kandidaten komt in vaste dienst of krijgt een langdurig contract aangeboden. Ons streven is gericht op lange termijn carrièremogelijkheden.
 • Detachering: Voor projectmatige opdrachten bieden we detacheringsmogelijkheden aan. Dit kan variëren van een specifiek project voor een bepaalde duur tot langdurige opdrachten bij verschillende organisaties.
 • Werving & Selectie: Onze expertise in werving en selectie stelt ons in staat om talentvolle kandidaten te matchen met vaste posities binnen diverse bedrijven. We nemen de tijd om jouw vaardigheden en ambities te begrijpen en zoeken naar de best passende functie voor jou.
 • Interimwerk: Voor tijdelijke vervangingen of specifieke projecten bieden we interim-oplossingen aan. Dit geeft zowel werkzoekenden als werkgevers de flexibiliteit die nodig is.

Naast de kenmerken hebben de verschillende vormen ook voordelen, die als volgt zijn:

 • Uitzenden: Flexibiliteit, kans op vaste aanstelling, diverse werkervaringen.
 • Detachering: Projectmatig werk, ervaring bij verschillende organisaties, mogelijkheid tot specialistische ontwikkeling.
 • Werving & Selectie: Vaste aanstelling, gerichte match met passende functies, focus op lange termijn.
 • Interimwerk: Flexibiliteit in tijdelijke opdrachten, snel inspelen op veranderingen, variatie in werkzaamheden.

Persoonlijke aandacht voor jouw loopbaan

Bij BaanBereik geloven we in maatwerk en persoonlijke aandacht. We gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen en behoeften te begrijpen. Op basis daarvan gaan we actief op zoek naar de ideale baan die aansluit bij jouw profiel en verwachtingen.

 • Consultatie: Onze ervaren team staan klaar om met jou in gesprek te gaan en je te begeleiden bij elke stap in het proces. Jouw input is cruciaal; vertel ons over jouw carrière doelen en wat je zoekt in een baan.
 • Matching: Na het bespreken van jouw wensen en vereisten, gaan we aan de slag met het zoeken naar passende kansen. We matchen jouw vaardigheden en voorkeuren met de vacatures die beschikbaar zijn binnen ons netwerk van bedrijven.
 • Ondersteuning door het proces: Zodra we de ideale match hebben gevonden, ondersteunen we je bij het sollicitatiegesprek, het bespreken van arbeidsvoorwaarden en het regelen van het contract. We blijven betrokken om ervoor te zorgen dat de werkrelatie soepel verloopt.

Waarom kiezen voor BaanBereik?

Bij BaanBereik streven we ernaar om jouw ideale baan binnen handbereik te hebben, en dat in de regio van Zwaag, Hoorn, Enkhuizen, Heerhugowaard, Alkmaar, en omgeving. Ons diverse aanbod omvat een breed scala aan aantrekkelijke vacatures in verschillende sectoren. Of je nu zoekt naar een administratieve rol, een technische uitdaging, een commerciële positie of iets daartussenin, we hebben vacatures die aansluiten op diverse vaardigheden en ambities.

BaanBereik biedt de mogelijkheden om aan jouw loopbaanbehoeften te voldoen. Neem contact met ons op en laat ons je helpen om jouw ideale baan te vinden.

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer