Waarom starten met een baan in de klantenservice?

Publicatiedatum 16 mei 2022

Met jouw centrale rol binnen de organisatie weet jij echt wat te betekenen voor anderen. Jij haalt energie en voldoening uit je werk en helpt de klanten graag met al hun vragen en uitdagingen. Jij bent het aanspreekpunt binnen de organisatie en wilt met behulp van trainingen graag verder leren binnen het vak.

Wij bieden diverse vacatures aan in de klantenservice, zowel parttime als fulltime en elke opdrachtgever biedt een andere werkomgeving. Lees kort welke vacatures wij voor jou open hebben staan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Klantenservice Medewerker

Treed in de functie van klantenservice Medewerker bij een van onze opdrachtgevers. Jij weet klachten professioneel op te lossen en staat stevig in je schoenen. Verder is het belangrijk binnen deze organisatie dat jij snel kunt schakelen en niet bang bent om geconfronteerd te worden met problemen. Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil jij graag bijdragen aan een schonere wereld? 

Solliciteer op de vacature op de website of neem contact op met Lysann van Gijtenbeek. Sluiten deze organisaties niet goed bij jou aan, maar ben je wel op zoek naar een baan in de klantenservice? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek.

E. Lysann.vangijtenbeek@baanbereik.nl, T. 0229 745 010

Laatste Nieuws

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Publicatiedatum 21 oktober 2024
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij BaanBereik helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale droombaan. Lees de blog snel verder om te ontdekken of jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer