Waarom starten met een baan in de klantenservice?

Publicatiedatum 16 mei 2022

Met jouw centrale rol binnen de organisatie weet jij echt wat te betekenen voor anderen. Jij haalt energie en voldoening uit je werk en helpt de klanten graag met al hun vragen en uitdagingen. Jij bent het aanspreekpunt binnen de organisatie en wilt met behulp van trainingen graag verder leren binnen het vak.

Wij bieden diverse vacatures aan in de klantenservice, zowel parttime als fulltime en elke opdrachtgever biedt een andere werkomgeving. Lees kort welke vacatures wij voor jou open hebben staan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Klantenservice Medewerker

Treed in de functie van klantenservice Medewerker bij een van onze opdrachtgevers. Jij weet klachten professioneel op te lossen en staat stevig in je schoenen. Verder is het belangrijk binnen deze organisatie dat jij snel kunt schakelen en niet bang bent om geconfronteerd te worden met problemen. Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil jij graag bijdragen aan een schonere wereld? 

Solliciteer op de vacature op de website of neem contact op met Lysann van Gijtenbeek. Sluiten deze organisaties niet goed bij jou aan, maar ben je wel op zoek naar een baan in de klantenservice? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek.

E. Lysann.vangijtenbeek@baanbereik.nl, T. 0229 745 010

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer