Arbeidsmarkt

Waarom starten met een baan in de klantenservice?

Publicatiedatum 16 mei 2022

Met jouw centrale rol binnen de organisatie weet jij echt wat te betekenen voor anderen. Jij haalt energie en voldoening uit je werk en helpt de klanten graag met al hun klachten en problemen. Jij bent het aanspreekpunt binnen de organisatie en wilt met behulp van trainingen graag verder leren binnen het vak.

Wij bieden diverse vacatures aan in de klantenservice, zowel parttime als fulltime en elke opdrachtgever biedt een andere werkomgeving. Lees kort welke vacatures wij voor jou open hebben staan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Customer Service medewerker - Heerhugowaard

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Heerhugowaard kan jij starten als Customer Support Medewerker. Jij gaat werken voor een grote internationale technische organisatie waarbij het belangrijk is dat je mee kunt bewegen in deze dynamische wereld. Er heerst een informele werksfeer wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Ga jij graag aan het werk binnen een technische organisatie en haal jij voldoening uit het helpen van anderen?

  • Parttime / fulltime
  • Gespecialiseerd in technische producten

Klantenservice Medewerker – Middenmeer

Treed in de functie van klantenservice Medewerker bij een van onze opdrachtgevers. Jij weet klachten professioneel op te lossen en staat stevig in je schoenen. Verder is het belangrijk binnen deze organisatie dat jij snel kunt schakelen en niet bang bent om geconfronteerd te worden met problemen. Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil jij graag bijdragen aan een schonere wereld? 

  • Fulltime
  • Organisatie gespecialiseerd in duurzaamheid

Solliciteer op de vacature op de website of neem contact op met Lysann van Gijtenbeek. Sluiten deze organisaties niet goed bij jou aan, maar ben je wel op zoek naar een baan in de klantenservice? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek.

E. Lysann.vangijtenbeek@baanbereik.nl, T. 0229 745 010

Laatste Nieuws

Oekraïense vluchtelingen vinden dankzij BaanBereik passend werk in Nederland

Publicatiedatum 27 september 2022
Wat zijn wij trots op dit mooie artikel in het Noordhollands Dagblad.
Lees meer

Banendag Techniek

Publicatiedatum 27 september 2022
Werken in de Bouw of Techniek? Maak kennis met diverse bedrijven op de 𝗕𝗮𝗻𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸
Lees meer

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer