Arbeidsmarkt

Waarom starten met een baan in de klantenservice?

Publicatiedatum 16 mei 2022

Met jouw centrale rol binnen de organisatie weet jij echt wat te betekenen voor anderen. Jij haalt energie en voldoening uit je werk en helpt de klanten graag met al hun klachten en problemen. Jij bent het aanspreekpunt binnen de organisatie en wilt met behulp van trainingen graag verder leren binnen het vak.

Wij bieden diverse vacatures aan in de klantenservice, zowel parttime als fulltime en elke opdrachtgever biedt een andere werkomgeving. Lees kort welke vacatures wij voor jou open hebben staan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Customer Service medewerker - Heerhugowaard

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Heerhugowaard kan jij starten als Customer Support Medewerker. Jij gaat werken voor een grote internationale technische organisatie waarbij het belangrijk is dat je mee kunt bewegen in deze dynamische wereld. Er heerst een informele werksfeer wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Ga jij graag aan het werk binnen een technische organisatie en haal jij voldoening uit het helpen van anderen?

  • Parttime / fulltime
  • Gespecialiseerd in technische producten

Klantenservice Medewerker – Middenmeer

Treed in de functie van klantenservice Medewerker bij een van onze opdrachtgevers. Jij weet klachten professioneel op te lossen en staat stevig in je schoenen. Verder is het belangrijk binnen deze organisatie dat jij snel kunt schakelen en niet bang bent om geconfronteerd te worden met problemen. Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil jij graag bijdragen aan een schonere wereld? 

  • Fulltime
  • Organisatie gespecialiseerd in duurzaamheid

Solliciteer op de vacature op de website of neem contact op met Lysann van Gijtenbeek. Sluiten deze organisaties niet goed bij jou aan, maar ben je wel op zoek naar een baan in de klantenservice? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek.

E. Lysann.vangijtenbeek@baanbereik.nl, T. 0229 745 010

Laatste Nieuws

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022
Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.
Lees meer