Arbeidsmarkt

Waarom starten met een baan in de klantenservice?

Publicatiedatum 16 mei 2022

Met jouw centrale rol binnen de organisatie weet jij echt wat te betekenen voor anderen. Jij haalt energie en voldoening uit je werk en helpt de klanten graag met al hun klachten en problemen. Jij bent het aanspreekpunt binnen de organisatie en wilt met behulp van trainingen graag verder leren binnen het vak.

Wij bieden diverse vacatures aan in de klantenservice, zowel parttime als fulltime en elke opdrachtgever biedt een andere werkomgeving. Lees kort welke vacatures wij voor jou open hebben staan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Customer Service medewerker - Heerhugowaard

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Heerhugowaard kan jij starten als Customer Support Medewerker. Jij gaat werken voor een grote internationale technische organisatie waarbij het belangrijk is dat je mee kunt bewegen in deze dynamische wereld. Er heerst een informele werksfeer wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Ga jij graag aan het werk binnen een technische organisatie en haal jij voldoening uit het helpen van anderen?

  • Parttime / fulltime
  • Gespecialiseerd in technische producten

Klantenservice Medewerker – Middenmeer

Treed in de functie van klantenservice Medewerker bij een van onze opdrachtgevers. Jij weet klachten professioneel op te lossen en staat stevig in je schoenen. Verder is het belangrijk binnen deze organisatie dat jij snel kunt schakelen en niet bang bent om geconfronteerd te worden met problemen. Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil jij graag bijdragen aan een schonere wereld? 

  • Fulltime
  • Organisatie gespecialiseerd in duurzaamheid

Solliciteer op de vacature op de website of neem contact op met Lysann van Gijtenbeek. Sluiten deze organisaties niet goed bij jou aan, maar ben je wel op zoek naar een baan in de klantenservice? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek.

E. Lysann.vangijtenbeek@baanbereik.nl, T. 0229 745 010

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer