Arbeidsmarkt

Werkgevers Servicepunt Banenmarkt een groot succes

Publicatiedatum 5 april 2017

Gister werd een geslaagde banenmarkt gehouden bij het SG Newton georganiseerd door het WSP Noord-Holland, een samenwerking tussen WerkSaam en het UWV. Er kwamen veel werkzoekenden op af en het initiatief werd goed ontvangen door werkgevers en uitzendbureaus. 

Direct contact met de werkzoekenden op de banenmarkt

Ook BaanBereik was aanwezig. “Het was goed georganiseerd en ontzettend druk. We hebben in ander half uur tijd 85 werkzoekenden echt goed te woord kunnen staan. Ondanks dat er schaarste ontstaat in bepaalde sectoren, is het goed om te zien dat we door middel van de banenmarkt direct in contact komen met werkzoekenden. Voor werkzoekenden is de banenmarkt een unieke kans om zich te presenteren”, vertelt Freek Lauwers van BaanBereik.

Sollicitatietips

Naast werkgevers en uitzendbureaus konden de werkzoekenden ook terecht voor andere tips. Denk aan kledingadvies, sollicitatie- en cvtips en was het mogelijk om een goede foto te maken voor LinkedIn. 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer