Werkgevers Servicepunt Banenmarkt een groot succes

Publicatiedatum 5 april 2017

Gister werd een geslaagde banenmarkt gehouden bij het SG Newton georganiseerd door het WSP Noord-Holland, een samenwerking tussen WerkSaam en het UWV. Er kwamen veel werkzoekenden op af en het initiatief werd goed ontvangen door werkgevers en uitzendbureaus. 

Direct contact met de werkzoekenden op de banenmarkt

Ook BaanBereik was aanwezig. “Het was goed georganiseerd en ontzettend druk. We hebben in ander half uur tijd 85 werkzoekenden echt goed te woord kunnen staan. Ondanks dat er schaarste ontstaat in bepaalde sectoren, is het goed om te zien dat we door middel van de banenmarkt direct in contact komen met werkzoekenden. Voor werkzoekenden is de banenmarkt een unieke kans om zich te presenteren”, vertelt Freek Lauwers van BaanBereik.

Sollicitatietips

Naast werkgevers en uitzendbureaus konden de werkzoekenden ook terecht voor andere tips. Denk aan kledingadvies, sollicitatie- en cvtips en was het mogelijk om een goede foto te maken voor LinkedIn. 

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer