Werkgevers Servicepunt Banenmarkt een groot succes

Publicatiedatum 5 april 2017

Gister werd een geslaagde banenmarkt gehouden bij het SG Newton georganiseerd door het WSP Noord-Holland, een samenwerking tussen WerkSaam en het UWV. Er kwamen veel werkzoekenden op af en het initiatief werd goed ontvangen door werkgevers en uitzendbureaus. 

Direct contact met de werkzoekenden op de banenmarkt

Ook BaanBereik was aanwezig. “Het was goed georganiseerd en ontzettend druk. We hebben in ander half uur tijd 85 werkzoekenden echt goed te woord kunnen staan. Ondanks dat er schaarste ontstaat in bepaalde sectoren, is het goed om te zien dat we door middel van de banenmarkt direct in contact komen met werkzoekenden. Voor werkzoekenden is de banenmarkt een unieke kans om zich te presenteren”, vertelt Freek Lauwers van BaanBereik.

Sollicitatietips

Naast werkgevers en uitzendbureaus konden de werkzoekenden ook terecht voor andere tips. Denk aan kledingadvies, sollicitatie- en cvtips en was het mogelijk om een goede foto te maken voor LinkedIn. 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer