Arbeidsmarkt

Werkgevers Servicepunt Banenmarkt een groot succes

Publicatiedatum 5 april 2017

Gister werd een geslaagde banenmarkt gehouden bij het SG Newton georganiseerd door het WSP Noord-Holland, een samenwerking tussen WerkSaam en het UWV. Er kwamen veel werkzoekenden op af en het initiatief werd goed ontvangen door werkgevers en uitzendbureaus. 

Direct contact met de werkzoekenden op de banenmarkt

Ook BaanBereik was aanwezig. “Het was goed georganiseerd en ontzettend druk. We hebben in ander half uur tijd 85 werkzoekenden echt goed te woord kunnen staan. Ondanks dat er schaarste ontstaat in bepaalde sectoren, is het goed om te zien dat we door middel van de banenmarkt direct in contact komen met werkzoekenden. Voor werkzoekenden is de banenmarkt een unieke kans om zich te presenteren”, vertelt Freek Lauwers van BaanBereik.

Sollicitatietips

Naast werkgevers en uitzendbureaus konden de werkzoekenden ook terecht voor andere tips. Denk aan kledingadvies, sollicitatie- en cvtips en was het mogelijk om een goede foto te maken voor LinkedIn. 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer