Arbeidsmarkt

Werkgevers Servicepunt Banenmarkt een groot succes

Publicatiedatum 5 april 2017

Gister werd een geslaagde banenmarkt gehouden bij het SG Newton georganiseerd door het WSP Noord-Holland, een samenwerking tussen WerkSaam en het UWV. Er kwamen veel werkzoekenden op af en het initiatief werd goed ontvangen door werkgevers en uitzendbureaus. 

Direct contact met de werkzoekenden op de banenmarkt

Ook BaanBereik was aanwezig. “Het was goed georganiseerd en ontzettend druk. We hebben in ander half uur tijd 85 werkzoekenden echt goed te woord kunnen staan. Ondanks dat er schaarste ontstaat in bepaalde sectoren, is het goed om te zien dat we door middel van de banenmarkt direct in contact komen met werkzoekenden. Voor werkzoekenden is de banenmarkt een unieke kans om zich te presenteren”, vertelt Freek Lauwers van BaanBereik.

Sollicitatietips

Naast werkgevers en uitzendbureaus konden de werkzoekenden ook terecht voor andere tips. Denk aan kledingadvies, sollicitatie- en cvtips en was het mogelijk om een goede foto te maken voor LinkedIn. 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer