Evenementen

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2020!

Publicatiedatum 6 januari 2020

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2020!

Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak direct kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2020!

Bij binnenkomst op Hallo2020! zal Team BaanBereik u ook dit jaar met een warm onthaal ontvangen en u een gezond en succesvol 2020 wensen. Tijdens Hallo2020! bieden wij u de mogelijkheid om uw openstaande vacature(s) bij ons bekend te maken. Uit alle aanmeldingen loten wij een winnaar die een gratis werving & selectie traject zal winnen. Dat betekent een door ons kosteloos verworven medewerker voor uw organisatie. Niet gewonnen? Dan kunnen wij alsnog voor u op zoek gaan naar de juiste kandidaat binnen ons netwerk.

Het zoeken van een kandidaat in de huidige markt brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Daarom wil BaanBereik graag met u om de tafel om uw organisatie goed te leren kennen en op die manier de beste kandidaten voor u te selecteren. BaanBereik doet de werving & selectie, u hoeft alleen de beste kandidaat in dienst te nemen.

Voordelen werving & selectie

  • Snel: wij doen er alles aan om binnen een week een geschikte medewerker te vinden.
  • Voordeel: u bespaart veel tijd en advertentiekosten en betaalt alleen de fee over het jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) van de gekozen kandidaat.
  • Efficiënt: wij nemen al het werk uit handen, u hoeft alleen maar te kiezen.

Vind ons op Hallo2020!, laat uw gegevens en openstaande vacature(s) achter en maak kans! Graag tot maandagmiddag 6 januari!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer