BaanBereik official partner van Het Grote Buurtfeest

Publicatiedatum 28 oktober 2019

BaanBereik official partner van Het Grote Buurtfeest

Rob van der Lee, ook wel bekend als Rob Lee, is organisator van Het Grote Buurtfeest en Cube in- en outdoor. Rob begon zijn carrière met het organiseren van evenementen met regionale bandjes en is uitgegroeid tot organisator van grote feesten met Nederlandse artiesten als Django Wagner, Snollebollekes en Lange Frans. Naast het organiseren van deze feesten is Rob ook regelmatig te vinden achter de DJ Booth. Met een grote naamsbekendheid in West-Friesland heeft Rob Lee gedraaid op onder andere: Outdoor Stereo Festival, Latin Village en draait hij ook regelmatig op evenementen van BaanBereik.

De connectie tussen Rob en BaanBereik begint bij onze collega Freek Lauwers. Freek en Rob zijn al jaren bevriend en helpt hem ook regelmatig op de feesten. Zo staat hij achter de bar en neemt hij Rob zo over bij de DJ Booth wanneer dit nodig is. Toen Rob voorgesteld werd aan BaanBereik voelde dit meteen goed. Hij vertelt: “Ik doe veel op gevoel en bij BaanBereik was dit gewoon goed. Het is een fris bedrijf en ze houden van feestjes, dit is ook ons grootste raakvlak”, geeft Rob aan.

Het begin

Rob geeft aan dat festivals organiseren een groot risico is. “Ik vind het leuk om feesten te organiseren, maar je moet er wel een beetje gek voor zijn” vertelde hij. Het grootste risico van festivals is het Nederlandse weer “je weet niet wat het gaat doen”. Naast het jaarlijkse Cube Indoor nam Rob in 2016 toch het risico toen een evenement in het Streekbos ermee stopte, wat het begin was van Cube Outdoor. Hierna volgende nog velen edities van Cube en sinds dit jaar ook Het Grote Buurtfeest.

Toekomstplannen

In de toekomst is Rob niet van plan om het organiseren of draaien op te geven. “Mocht ik doorbreken als DJ, dan stop ik niet met het organiseren van de feesten” vertelt Rob. Volgens hem is het altijd te combineren. Wel zou hij nog groter willen uitpakken “the sky is the limit”. Hierdoor wil hij nog geen andere evenementen organiseren. “Alles wat ik nu heb qua evenementen probeer ik zo sterk mogelijk te maken” vertelt Rob.

Het Grote Buurtfeest

BaanBereik is dit jaar officieel partner geworden van Het Grote Buurtfeest. Na de eerste editie van Het Grote Buurtfeest, die uitverkocht was, volgt 1 november de tweede editie. Wil jij ook aanwezig zijn op Het Grote Buurtfeest ? Koop je kaartjes dan hier of houd onze Facebook in de gaten voor winacties.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer