BaanBereik official partner van Het Grote Buurtfeest

Publicatiedatum 28 oktober 2019

BaanBereik official partner van Het Grote Buurtfeest

Rob van der Lee, ook wel bekend als Rob Lee, is organisator van Het Grote Buurtfeest en Cube in- en outdoor. Rob begon zijn carrière met het organiseren van evenementen met regionale bandjes en is uitgegroeid tot organisator van grote feesten met Nederlandse artiesten als Django Wagner, Snollebollekes en Lange Frans. Naast het organiseren van deze feesten is Rob ook regelmatig te vinden achter de DJ Booth. Met een grote naamsbekendheid in West-Friesland heeft Rob Lee gedraaid op onder andere: Outdoor Stereo Festival, Latin Village en draait hij ook regelmatig op evenementen van BaanBereik.

De connectie tussen Rob en BaanBereik begint bij onze collega Freek Lauwers. Freek en Rob zijn al jaren bevriend en helpt hem ook regelmatig op de feesten. Zo staat hij achter de bar en neemt hij Rob zo over bij de DJ Booth wanneer dit nodig is. Toen Rob voorgesteld werd aan BaanBereik voelde dit meteen goed. Hij vertelt: “Ik doe veel op gevoel en bij BaanBereik was dit gewoon goed. Het is een fris bedrijf en ze houden van feestjes, dit is ook ons grootste raakvlak”, geeft Rob aan.

Het begin

Rob geeft aan dat festivals organiseren een groot risico is. “Ik vind het leuk om feesten te organiseren, maar je moet er wel een beetje gek voor zijn” vertelde hij. Het grootste risico van festivals is het Nederlandse weer “je weet niet wat het gaat doen”. Naast het jaarlijkse Cube Indoor nam Rob in 2016 toch het risico toen een evenement in het Streekbos ermee stopte, wat het begin was van Cube Outdoor. Hierna volgende nog velen edities van Cube en sinds dit jaar ook Het Grote Buurtfeest.

Toekomstplannen

In de toekomst is Rob niet van plan om het organiseren of draaien op te geven. “Mocht ik doorbreken als DJ, dan stop ik niet met het organiseren van de feesten” vertelt Rob. Volgens hem is het altijd te combineren. Wel zou hij nog groter willen uitpakken “the sky is the limit”. Hierdoor wil hij nog geen andere evenementen organiseren. “Alles wat ik nu heb qua evenementen probeer ik zo sterk mogelijk te maken” vertelt Rob.

Het Grote Buurtfeest

BaanBereik is dit jaar officieel partner geworden van Het Grote Buurtfeest. Na de eerste editie van Het Grote Buurtfeest, die uitverkocht was, volgt 1 november de tweede editie. Wil jij ook aanwezig zijn op Het Grote Buurtfeest ? Koop je kaartjes dan hier of houd onze Facebook in de gaten voor winacties.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer