Battle4Life

Publicatiedatum 6 mei 2022

Iedereen krijgt er helaas wel eens mee te maken in zijn of haar gezin, familie of omgeving; de verschrikkelijke ziekte kanker. Om die reden vinden wij het belangrijk om ons in te zetten in de strijd tegen deze ziekte. Daarom leveren wij ook dit jaar weer een bijdrage aan het sponsorevenement Battle4Life in Hoorn. Battle4Life is een sponsor-obstakelrun die op Hemelvaartsdag, 26 mei 2022, plaatsvindt. Er is een parcours van 
5, 10 en 15 km en voor de kids is er een kleine run. De opbrengst van de deelnemers komt geheel ten goede aan Inloophuis Pisa.

Inloophuis Pisa

Inloophuis Pisa is een gastvrij huis waar mensen uit West-Friesland terecht kunnen voor lotgenotencontact, een gesprek en activiteiten, gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Dat geldt ook voor familieleden en vrienden van mensen met kanker, of hun nabestaanden. De naam Pisa staat voor Praten Informatie Steun en Aandacht.
Voor meer informatie over dit fantastische initiatief kunt u een bezoek brengen aan de website van Pisa.

Geef je op voor Team BaanBereik!

Wil je kosteloos meedoen met Team Baanbereik tijdens de Battle4Life op 26 mei (Hemelvaartsdag)? Of wil je graag kids opgeven voor de kidsrun? Schrijf je hier in via het inschrijfformulier. Reageer snel want VOL=VOL.

Locatie

De Battle4Life is in Hoorn. De start en finish zijn bij Oranje Buiten en het parcours is grotendeels in en om het Julianapark. Bij inschrijving zie je de verschillende startblokken.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Doe je mee met de Battle4Life Obstaclerun?

Vul onderstaand formulier in voor jouw aanmelding.

Contact Us

ERROR: reCAPTCHA v3 is missing the Site Key. Please update the configuration to include a value at: Umbraco:Forms:FieldTypes:Recaptcha3:SiteKey

Techniek

De mooiste vacatures in de techniek.

Kantoor

Uitdagende functies op kantoor.

Vakantie

Werk voor de (zomer)vakantie.

Evenementen

Helpen op de leukste evenementen.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer