Evenementen

Battle4Life met BaanBereik was weer een groot succes!

Publicatiedatum 7 juni 2019

Iedereen krijgt er helaas wel eens mee te maken in zijn of haar gezin, familie of omgeving; de verschrikkelijke ziekte kanker. Om die reden vinden wij van BaanBereik het belangrijk om ons ieder jaar weer in te zetten in de strijd tegen deze ziekte. Daarom leverden wij ook dit jaar weer een bijdrage aan het sponsorevenement Battle4Life in Hoorn. Battle4Life is een sponsor-obstakelrun die voor de vierde keer op Hemelvaartsdag plaatsvond. Er was een parcours van 6, 12 en 18 km en voor de kids was er een speciale kleine run van 3 km. Nieuw dit jaar was de familyrun van 6 km. De opbrengst van de deelnemers komt geheel ten goede aan Inloophuis Pisa.

Inloophuis Pisa is een gastvrij huis waar mensen uit West-Friesland terecht kunnen voor lotgenotencontact, een gesprek en activiteiten, gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Dat geldt ook voor familieleden en vrienden van mensen met kanker, of hun nabestaanden. De naam Pisa staat voor Praten Informatie Steun en Aandacht.
Voor meer informatie over dit mooie initiatief kunt u een bezoek brengen aan de website van Pisa.

Wederom een fantastische editie
We hebben wederom een fantastische Battle4Life gehad. We zijn gestart met drie teams van acht personen, om samen zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Inloophuis Pisa. Sommige diehards hebben zelfs de twaalf en achttien kilometer gelopen! Ook dit jaar was Esther Schouten weer aanwezig om de warming-up te verzorgen voor alle sportievelingen. Ze zorgde er weer voor dat iedereen vol enthousiasme en met warme spieren konden beginnen aan alle uitdagende obstakels.
Uitgeput, maar met een fijn voldaan gevoel kwamen alle lopers de finish over.  Na afloop was er gelegenheid om lekker na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

 Dankzij de sponsoring door de deelnemers aan deze obstaclerun kon er een cheque van bijna €27.000 euro naar de initiatiefnemers en het goede doel; Inloophuis Pisa in Hoorn.

Al met al weer een enorm geslaagde en sportieve Hemelvaartsdag. Tot volgend jaar!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer