Battle4Life met BaanBereik was weer een groot succes!

Publicatiedatum 7 juni 2019

Iedereen krijgt er helaas wel eens mee te maken in zijn of haar gezin, familie of omgeving; de verschrikkelijke ziekte kanker. Om die reden vinden wij van BaanBereik het belangrijk om ons ieder jaar weer in te zetten in de strijd tegen deze ziekte. Daarom leverden wij ook dit jaar weer een bijdrage aan het sponsorevenement Battle4Life in Hoorn. Battle4Life is een sponsor-obstakelrun die voor de vierde keer op Hemelvaartsdag plaatsvond. Er was een parcours van 6, 12 en 18 km en voor de kids was er een speciale kleine run van 3 km. Nieuw dit jaar was de familyrun van 6 km. De opbrengst van de deelnemers komt geheel ten goede aan Inloophuis Pisa.

Inloophuis Pisa is een gastvrij huis waar mensen uit West-Friesland terecht kunnen voor lotgenotencontact, een gesprek en activiteiten, gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Dat geldt ook voor familieleden en vrienden van mensen met kanker, of hun nabestaanden. De naam Pisa staat voor Praten Informatie Steun en Aandacht.
Voor meer informatie over dit mooie initiatief kunt u een bezoek brengen aan de website van Pisa.

Wederom een fantastische editie
We hebben wederom een fantastische Battle4Life gehad. We zijn gestart met drie teams van acht personen, om samen zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Inloophuis Pisa. Sommige diehards hebben zelfs de twaalf en achttien kilometer gelopen! Ook dit jaar was Esther Schouten weer aanwezig om de warming-up te verzorgen voor alle sportievelingen. Ze zorgde er weer voor dat iedereen vol enthousiasme en met warme spieren konden beginnen aan alle uitdagende obstakels.
Uitgeput, maar met een fijn voldaan gevoel kwamen alle lopers de finish over.  Na afloop was er gelegenheid om lekker na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

 Dankzij de sponsoring door de deelnemers aan deze obstaclerun kon er een cheque van bijna €27.000 euro naar de initiatiefnemers en het goede doel; Inloophuis Pisa in Hoorn.

Al met al weer een enorm geslaagde en sportieve Hemelvaartsdag. Tot volgend jaar!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer