Battle4Life met BaanBereik was weer een groot succes!

Publicatiedatum 7 juni 2019

Iedereen krijgt er helaas wel eens mee te maken in zijn of haar gezin, familie of omgeving; de verschrikkelijke ziekte kanker. Om die reden vinden wij van BaanBereik het belangrijk om ons ieder jaar weer in te zetten in de strijd tegen deze ziekte. Daarom leverden wij ook dit jaar weer een bijdrage aan het sponsorevenement Battle4Life in Hoorn. Battle4Life is een sponsor-obstakelrun die voor de vierde keer op Hemelvaartsdag plaatsvond. Er was een parcours van 6, 12 en 18 km en voor de kids was er een speciale kleine run van 3 km. Nieuw dit jaar was de familyrun van 6 km. De opbrengst van de deelnemers komt geheel ten goede aan Inloophuis Pisa.

Inloophuis Pisa is een gastvrij huis waar mensen uit West-Friesland terecht kunnen voor lotgenotencontact, een gesprek en activiteiten, gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Dat geldt ook voor familieleden en vrienden van mensen met kanker, of hun nabestaanden. De naam Pisa staat voor Praten Informatie Steun en Aandacht.
Voor meer informatie over dit mooie initiatief kunt u een bezoek brengen aan de website van Pisa.

Wederom een fantastische editie
We hebben wederom een fantastische Battle4Life gehad. We zijn gestart met drie teams van acht personen, om samen zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Inloophuis Pisa. Sommige diehards hebben zelfs de twaalf en achttien kilometer gelopen! Ook dit jaar was Esther Schouten weer aanwezig om de warming-up te verzorgen voor alle sportievelingen. Ze zorgde er weer voor dat iedereen vol enthousiasme en met warme spieren konden beginnen aan alle uitdagende obstakels.
Uitgeput, maar met een fijn voldaan gevoel kwamen alle lopers de finish over.  Na afloop was er gelegenheid om lekker na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

 Dankzij de sponsoring door de deelnemers aan deze obstaclerun kon er een cheque van bijna €27.000 euro naar de initiatiefnemers en het goede doel; Inloophuis Pisa in Hoorn.

Al met al weer een enorm geslaagde en sportieve Hemelvaartsdag. Tot volgend jaar!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer