Evenementen

De BaanBereik Bouwvakborrel

Publicatiedatum 20 juli 2020

De BaanBereik Bouwvakborrel: voor veel medewerkers gegarandeerd een gezellige avond. Helaas gaat de borrel dit jaar niet door.

Voorgaande jaren waren onder andere Yes-R en Rob Lee aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken. Samen met onze relaties, medewerkers en barmedewerkers maken we er altijd weer een mooi feest van. Dit jaar is er helaas geen bouwvakborrel. Wegens de huidige situatie rondom het corona virus is het niet mogelijk een borrel te organiseren.

Met het oog op de gezondheid willen we geen risico lopen. “We zullen het dit jaar moeten laten varen, maar volgend jaar halen we het dubbel en dwars in. Dit is ons voornemen”.

Dit jaar hebben we al onze medewerkers een zomerpakket gegeven. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer