De BaanBereik Bouwvakborrel

Publicatiedatum 20 juli 2020

De BaanBereik Bouwvakborrel: voor veel medewerkers gegarandeerd een gezellige avond. Helaas gaat de borrel dit jaar niet door.

Voorgaande jaren waren onder andere Yes-R en Rob Lee aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken. Samen met onze relaties, medewerkers en barmedewerkers maken we er altijd weer een mooi feest van. Dit jaar is er helaas geen bouwvakborrel. Wegens de huidige situatie rondom het corona virus is het niet mogelijk een borrel te organiseren.

Met het oog op de gezondheid willen we geen risico lopen. “We zullen het dit jaar moeten laten varen, maar volgend jaar halen we het dubbel en dwars in. Dit is ons voornemen”.

Dit jaar hebben we al onze medewerkers een zomerpakket gegeven. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer