Evenementen

De BaanBereik Bouwvakborrel

Publicatiedatum 20 juli 2020

De BaanBereik Bouwvakborrel: voor veel medewerkers gegarandeerd een gezellige avond. Helaas gaat de borrel dit jaar niet door.

Voorgaande jaren waren onder andere Yes-R en Rob Lee aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken. Samen met onze relaties, medewerkers en barmedewerkers maken we er altijd weer een mooi feest van. Dit jaar is er helaas geen bouwvakborrel. Wegens de huidige situatie rondom het corona virus is het niet mogelijk een borrel te organiseren.

Met het oog op de gezondheid willen we geen risico lopen. “We zullen het dit jaar moeten laten varen, maar volgend jaar halen we het dubbel en dwars in. Dit is ons voornemen”.

Dit jaar hebben we al onze medewerkers een zomerpakket gegeven. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer