Een terugblik op een fantastisch festival weekend!

Publicatiedatum 30 augustus 2023

Wat een fantastisch feest hebben we afgelopen zaterdag gehad, vind je niet? Heb jij ook zo genoten terwijl je met je voeten in het zand stond, omringd door muziek en verfrissende cocktails? Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen. We willen niet alleen iedereen bedanken voor de geweldige energie, maar ook onze toegewijde medewerkers, leveranciers en waardevolle partners die dit fantastische weekend mogelijk hebben gemaakt. Ook willen we onze fotograaf en promotiedames bedanken, wiens inzet heeft geresulteerd in prachtige beelden die de sfeer perfect vastleggen. We hebben echt genoten. Wie was er aanwezig? Laat het ons weten!

De foto's staan nu online, dus de komende dagen en weken kunnen jullie die mooie momenten opnieuw beleven. En als je geïnteresseerd bent om volgend jaar deel uit te maken van Outdoor Stereo en Hoorn zingt Hollands, neem dan gerust contact met ons op!

Is het tijd voor een nieuwe baan? Ter ere van ons 12,5-jarig bestaan presenteren we vol trots onze "Schrijf je in en win" actie! Hoe kun je meedoen? Als je je dit jaar bij ons inschrijft, maak je automatisch kans op een scala aan schitterende prijzen. Denk aan prijzen zoals een weekend in Barcelona, een elektrische fiets, AirPods, lunchbonnen, padelrackets, een JBL-luidspreker, een iPad en meer. We garanderen dat elke inschrijver een winnaar is. Dus schrijf je bij ons in en grijp de kans om een van deze prachtige prijzen te bemachtigen uit onze feestelijke grabbelton!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op een van onze locaties in Zwaag of Heerhugowaard om je prijs op te halen. Tot snel!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer