Evenementen

Wat een schitterend festivalweekend was dat! Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Goed nieuws: alle foto's zijn nu online beschikbaar, zodat jullie de komende dagen de prachtige momenten opnieuw kunnen beleven.

Een terugblik op een fantastisch festival weekend!

Publicatiedatum 30 augustus 2023

Wat een fantastisch feest hebben we afgelopen zaterdag gehad, vind je niet? Heb jij ook zo genoten terwijl je met je voeten in het zand stond, omringd door muziek en verfrissende cocktails? Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen. We willen niet alleen iedereen bedanken voor de geweldige energie, maar ook onze toegewijde medewerkers, leveranciers en waardevolle partners die dit fantastische weekend mogelijk hebben gemaakt. Ook willen we onze fotograaf en promotiedames bedanken, wiens inzet heeft geresulteerd in prachtige beelden die de sfeer perfect vastleggen. We hebben echt genoten. Wie was er aanwezig? Laat het ons weten!

De foto's staan nu online, dus de komende dagen en weken kunnen jullie die mooie momenten opnieuw beleven. En als je geïnteresseerd bent om volgend jaar deel uit te maken van Outdoor Stereo en Hoorn zingt Hollands, neem dan gerust contact met ons op!

Is het tijd voor een nieuwe baan? Ter ere van ons 12,5-jarig bestaan presenteren we vol trots onze "Schrijf je in en win" actie! Hoe kun je meedoen? Als je je dit jaar bij ons inschrijft, maak je automatisch kans op een scala aan schitterende prijzen. Denk aan prijzen zoals een weekend in Barcelona, een elektrische fiets, AirPods, lunchbonnen, padelrackets, een JBL-luidspreker, een iPad en meer. We garanderen dat elke inschrijver een winnaar is. Dus schrijf je bij ons in en grijp de kans om een van deze prachtige prijzen te bemachtigen uit onze feestelijke grabbelton!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op een van onze locaties in Zwaag of Heerhugowaard om je prijs op te halen. Tot snel!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer