Een terugblik op een fantastisch festival weekend!

Publicatiedatum 30 augustus 2023

Wat een fantastisch feest hebben we afgelopen zaterdag gehad, vind je niet? Heb jij ook zo genoten terwijl je met je voeten in het zand stond, omringd door muziek en verfrissende cocktails? Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen. We willen niet alleen iedereen bedanken voor de geweldige energie, maar ook onze toegewijde medewerkers, leveranciers en waardevolle partners die dit fantastische weekend mogelijk hebben gemaakt. Ook willen we onze fotograaf en promotiedames bedanken, wiens inzet heeft geresulteerd in prachtige beelden die de sfeer perfect vastleggen. We hebben echt genoten. Wie was er aanwezig? Laat het ons weten!

De foto's staan nu online, dus de komende dagen en weken kunnen jullie die mooie momenten opnieuw beleven. En als je geïnteresseerd bent om volgend jaar deel uit te maken van Outdoor Stereo en Hoorn zingt Hollands, neem dan gerust contact met ons op!

Is het tijd voor een nieuwe baan? Ter ere van ons 12,5-jarig bestaan presenteren we vol trots onze "Schrijf je in en win" actie! Hoe kun je meedoen? Als je je dit jaar bij ons inschrijft, maak je automatisch kans op een scala aan schitterende prijzen. Denk aan prijzen zoals een weekend in Barcelona, een elektrische fiets, AirPods, lunchbonnen, padelrackets, een JBL-luidspreker, een iPad en meer. We garanderen dat elke inschrijver een winnaar is. Dus schrijf je bij ons in en grijp de kans om een van deze prachtige prijzen te bemachtigen uit onze feestelijke grabbelton!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op een van onze locaties in Zwaag of Heerhugowaard om je prijs op te halen. Tot snel!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer