In 2023 zijn we opnieuw trotse partners van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, twee sprankelende festivals die muziek, natuur en gemeenschap omarmen. Als sponsor van deze geweldige evenementen, blijft BaanBereik zich inzetten voor de gemeenschap en het versterken van deze bijzondere ervaringen.

Festivalweekend - Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands!

Publicatiedatum 2 augustus 2023

Festivalweekend - Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands!

Outdoor Stereo is uitgegroeid tot een geliefd festival en viert dit jaar alweer de 15e editie. Het evenement dat plaatsvind in de natuurlijke omgeving van het Julianapark in Hoorn, trekt bezoekers uit de hele regio en ver daarbuiten. Met een breed scala aan artiesten in diverse muziekgenres zorgen we voor een geweldige ervaring voor alle bezoekers. Een dag na Outdoor Stereo, is het festivalterrein geheel aangepast voor Hoorn Zingt Hollands. Het podium wordt gevuld met getalenteerde Nederlandse artiesten voor een avond met klassiekers, meezingers en moderne hits.

BaanBereik heeft altijd een sterke band gehad met de gemeenschap en gelooft sterk in het ondersteunen van lokale evenementen en initiatieven. Het sponsoren van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands is voor BaanBereik dan ook een logische stap. Door deze samenwerking hoopt BaanBereik niet alleen de naam van het bedrijf bekender te maken, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan het festival en zijn bezoekers.

BaanBereik zal ook actief aanwezig zijn op Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, waar het team klaarstaat om festivalgangers te ontmoeten, zich met hen te verbinden en informatie te delen over de diensten en mogelijkheden die het bedrijf biedt. Dit is een uitgelezen kans voor BaanBereik om niet alleen haar betrokkenheid te tonen, maar ook om actief deel te nemen aan het festival en te genieten van de geweldige sfeer van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands te ervaren.

Winactie 

De komende periode zullen er diverse winacties plaatsvinden waarmee je kaartjes kunt winnen voor de festivals. Houd onze website, Facebook en Instagram dus goed in de gaten!

Foto’s Outdoor Stereo en Hoorn zingt Hollands 2022

Wil je graag in de stemming komen van de festivals? Bekijk hier de foto’s van vorig jaar Outdoor en Hoorn zingt Hollands!

Meer info?

Kijk voor meer informatie over tickets, bereikbaarheid en de line-ups op: https://www.outdoorstereo.nl en https://www.hoornzingthollands.nl 

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer