In 2023 zijn we opnieuw trotse partners van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, twee sprankelende festivals die muziek, natuur en gemeenschap omarmen. Als sponsor van deze geweldige evenementen, blijft BaanBereik zich inzetten voor de gemeenschap en het versterken van deze bijzondere ervaringen.

Festivalweekend - Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands!

Publicatiedatum 2 augustus 2023

Festivalweekend - Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands!

Outdoor Stereo is uitgegroeid tot een geliefd festival en viert dit jaar alweer de 15e editie. Het evenement dat plaatsvind in de natuurlijke omgeving van het Julianapark in Hoorn, trekt bezoekers uit de hele regio en ver daarbuiten. Met een breed scala aan artiesten in diverse muziekgenres zorgen we voor een geweldige ervaring voor alle bezoekers. Een dag na Outdoor Stereo, is het festivalterrein geheel aangepast voor Hoorn Zingt Hollands. Het podium wordt gevuld met getalenteerde Nederlandse artiesten voor een avond met klassiekers, meezingers en moderne hits.

BaanBereik heeft altijd een sterke band gehad met de gemeenschap en gelooft sterk in het ondersteunen van lokale evenementen en initiatieven. Het sponsoren van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands is voor BaanBereik dan ook een logische stap. Door deze samenwerking hoopt BaanBereik niet alleen de naam van het bedrijf bekender te maken, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan het festival en zijn bezoekers.

BaanBereik zal ook actief aanwezig zijn op Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, waar het team klaarstaat om festivalgangers te ontmoeten, zich met hen te verbinden en informatie te delen over de diensten en mogelijkheden die het bedrijf biedt. Dit is een uitgelezen kans voor BaanBereik om niet alleen haar betrokkenheid te tonen, maar ook om actief deel te nemen aan het festival en te genieten van de geweldige sfeer van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands te ervaren.

Winactie 

De komende periode zullen er diverse winacties plaatsvinden waarmee je kaartjes kunt winnen voor de festivals. Houd onze website, Facebook en Instagram dus goed in de gaten!

Foto’s Outdoor Stereo en Hoorn zingt Hollands 2022

Wil je graag in de stemming komen van de festivals? Bekijk hier de foto’s van vorig jaar Outdoor en Hoorn zingt Hollands!

Meer info?

Kijk voor meer informatie over tickets, bereikbaarheid en de line-ups op: https://www.outdoorstereo.nl en https://www.hoornzingthollands.nl 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer