Evenementen

In 2023 zijn we opnieuw trotse partners van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, twee sprankelende festivals die muziek, natuur en gemeenschap omarmen. Als sponsor van deze geweldige evenementen, blijft BaanBereik zich inzetten voor de gemeenschap en het versterken van deze bijzondere ervaringen.

Festivalweekend - Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands!

Publicatiedatum 2 augustus 2023

Festivalweekend - Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands!

Outdoor Stereo is uitgegroeid tot een geliefd festival en viert dit jaar alweer de 15e editie. Het evenement dat plaatsvind in de natuurlijke omgeving van het Julianapark in Hoorn, trekt bezoekers uit de hele regio en ver daarbuiten. Met een breed scala aan artiesten in diverse muziekgenres zorgen we voor een geweldige ervaring voor alle bezoekers. Een dag na Outdoor Stereo, is het festivalterrein geheel aangepast voor Hoorn Zingt Hollands. Het podium wordt gevuld met getalenteerde Nederlandse artiesten voor een avond met klassiekers, meezingers en moderne hits.

BaanBereik heeft altijd een sterke band gehad met de gemeenschap en gelooft sterk in het ondersteunen van lokale evenementen en initiatieven. Het sponsoren van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands is voor BaanBereik dan ook een logische stap. Door deze samenwerking hoopt BaanBereik niet alleen de naam van het bedrijf bekender te maken, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan het festival en zijn bezoekers.

BaanBereik zal ook actief aanwezig zijn op Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, waar het team klaarstaat om festivalgangers te ontmoeten, zich met hen te verbinden en informatie te delen over de diensten en mogelijkheden die het bedrijf biedt. Dit is een uitgelezen kans voor BaanBereik om niet alleen haar betrokkenheid te tonen, maar ook om actief deel te nemen aan het festival en te genieten van de geweldige sfeer van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands te ervaren.

Winactie 

De komende periode zullen er diverse winacties plaatsvinden waarmee je kaartjes kunt winnen voor de festivals. Houd onze website, Facebook en Instagram dus goed in de gaten!

Foto’s Outdoor Stereo en Hoorn zingt Hollands 2022

Wil je graag in de stemming komen van de festivals? Bekijk hier de foto’s van vorig jaar Outdoor en Hoorn zingt Hollands!

Meer info?

Kijk voor meer informatie over tickets, bereikbaarheid en de line-ups op: https://www.outdoorstereo.nl en https://www.hoornzingthollands.nl 

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer