In 2023 zijn we opnieuw trotse partners van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, twee sprankelende festivals die muziek, natuur en gemeenschap omarmen. Als sponsor van deze geweldige evenementen, blijft BaanBereik zich inzetten voor de gemeenschap en het versterken van deze bijzondere ervaringen.

Festivalweekend - Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands!

Publicatiedatum 2 augustus 2023

Festivalweekend - Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands!

Outdoor Stereo is uitgegroeid tot een geliefd festival en viert dit jaar alweer de 15e editie. Het evenement dat plaatsvind in de natuurlijke omgeving van het Julianapark in Hoorn, trekt bezoekers uit de hele regio en ver daarbuiten. Met een breed scala aan artiesten in diverse muziekgenres zorgen we voor een geweldige ervaring voor alle bezoekers. Een dag na Outdoor Stereo, is het festivalterrein geheel aangepast voor Hoorn Zingt Hollands. Het podium wordt gevuld met getalenteerde Nederlandse artiesten voor een avond met klassiekers, meezingers en moderne hits.

BaanBereik heeft altijd een sterke band gehad met de gemeenschap en gelooft sterk in het ondersteunen van lokale evenementen en initiatieven. Het sponsoren van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands is voor BaanBereik dan ook een logische stap. Door deze samenwerking hoopt BaanBereik niet alleen de naam van het bedrijf bekender te maken, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan het festival en zijn bezoekers.

BaanBereik zal ook actief aanwezig zijn op Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, waar het team klaarstaat om festivalgangers te ontmoeten, zich met hen te verbinden en informatie te delen over de diensten en mogelijkheden die het bedrijf biedt. Dit is een uitgelezen kans voor BaanBereik om niet alleen haar betrokkenheid te tonen, maar ook om actief deel te nemen aan het festival en te genieten van de geweldige sfeer van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands te ervaren.

Winactie 

De komende periode zullen er diverse winacties plaatsvinden waarmee je kaartjes kunt winnen voor de festivals. Houd onze website, Facebook en Instagram dus goed in de gaten!

Foto’s Outdoor Stereo en Hoorn zingt Hollands 2022

Wil je graag in de stemming komen van de festivals? Bekijk hier de foto’s van vorig jaar Outdoor en Hoorn zingt Hollands!

Meer info?

Kijk voor meer informatie over tickets, bereikbaarheid en de line-ups op: https://www.outdoorstereo.nl en https://www.hoornzingthollands.nl 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer