Evenementen

Foto’s Cube Indoor 2019 – BaanBereik

Publicatiedatum 4 november 2020

BaanBereik heeft genoten bij Cube Indoor van o.a. Bizzey en Kriss Kross Amsterdam. Jij ook? Hieronder zijn de foto’s te zien van Cube Indoor op zaterdag 2 november 2019. Was jij (ook) aanwezig bij Het Grote Buurtfeest op vrijdag 1 november? Check dan hier de foto’s.

WINACTIE
Wil jij er volgend jaar weer bij zijn? Deel dan jouw leukste foto geschoten door BaanBereik op Cube op jouw Instagram en/of Facebook en tag BaanBereik in je bericht! Hierdoor maak jij kans op twee tickets voor Cube Indoor 2020! Pak deze kans en verzeker je van dit toffe feest volgend jaar!

Wie is BaanBereik?
BaanBereik is een fullservice uitzendorganisatie gespecialiseerd in kantoor- en technische banen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, baanverbetering of wil jij gewoon even kennismaken met BaanBereik? Graag komen wij dan met jou in gesprek om jouw wensen op werkgebied te bespreken. Kom je een keer kennismaken onder het genot van een lekker kopje koffie? Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer