Evenementen

Foto’s Het Grote Buurtfeest 2019

Publicatiedatum 4 november 2019

BaanBereik heeft genoten bij Het Grote Buurtfeest van o.a. de Snollebollekes, Lange Frans en John West. Jij ook? Hieronder zijn de foto’s te zien van Het Grote Buurtfeest op vrijdag 1 november 2019. Was jij (ook) aanwezig bij Cube Indoor op zaterdag 2 november? Check dan hier de foto’s.

WINACTIE
Wil jij er volgend jaar weer bij zijn? Deel dan jouw leukste buurtfoto geschoten door BaanBereik op Het Grote Buurtfeest op jouw Instagram en/of Facebook en tag BaanBereik in je bericht! Hierdoor maak jij kans op twee tickets voor Het Grote Buurtfeest 2020! Pak deze kans en verzeker je van dit toffe feest volgend jaar!

Wie is BaanBereik?
BaanBereik is een fullservice uitzendorganisatie gespecialiseerd in kantoor- en technische banen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, baanverbetering of wil jij gewoon even kennismaken met BaanBereik? Graag komen wij dan met jou in gesprek om jouw wensen op werkgebied te bespreken. Kom je een keer kennismaken onder het genot van een lekker kopje koffie? Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer