Foto’s Het Grote Buurtfeest 2019

Publicatiedatum 4 november 2019

BaanBereik heeft genoten bij Het Grote Buurtfeest van o.a. de Snollebollekes, Lange Frans en John West. Jij ook? Hieronder zijn de foto’s te zien van Het Grote Buurtfeest op vrijdag 1 november 2019. Was jij (ook) aanwezig bij Cube Indoor op zaterdag 2 november? Check dan hier de foto’s.

WINACTIE
Wil jij er volgend jaar weer bij zijn? Deel dan jouw leukste buurtfoto geschoten door BaanBereik op Het Grote Buurtfeest op jouw Instagram en/of Facebook en tag BaanBereik in je bericht! Hierdoor maak jij kans op twee tickets voor Het Grote Buurtfeest 2020! Pak deze kans en verzeker je van dit toffe feest volgend jaar!

Wie is BaanBereik?
BaanBereik is een fullservice uitzendorganisatie gespecialiseerd in kantoor- en technische banen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, baanverbetering of wil jij gewoon even kennismaken met BaanBereik? Graag komen wij dan met jou in gesprek om jouw wensen op werkgebied te bespreken. Kom je een keer kennismaken onder het genot van een lekker kopje koffie? Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer