Evenementen

Foto’s Het Grote Buurtfeest 2019

Publicatiedatum 4 november 2019

BaanBereik heeft genoten bij Het Grote Buurtfeest van o.a. de Snollebollekes, Lange Frans en John West. Jij ook? Hieronder zijn de foto’s te zien van Het Grote Buurtfeest op vrijdag 1 november 2019. Was jij (ook) aanwezig bij Cube Indoor op zaterdag 2 november? Check dan hier de foto’s.

WINACTIE
Wil jij er volgend jaar weer bij zijn? Deel dan jouw leukste buurtfoto geschoten door BaanBereik op Het Grote Buurtfeest op jouw Instagram en/of Facebook en tag BaanBereik in je bericht! Hierdoor maak jij kans op twee tickets voor Het Grote Buurtfeest 2020! Pak deze kans en verzeker je van dit toffe feest volgend jaar!

Wie is BaanBereik?
BaanBereik is een fullservice uitzendorganisatie gespecialiseerd in kantoor- en technische banen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, baanverbetering of wil jij gewoon even kennismaken met BaanBereik? Graag komen wij dan met jou in gesprek om jouw wensen op werkgebied te bespreken. Kom je een keer kennismaken onder het genot van een lekker kopje koffie? Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022
Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.
Lees meer

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022
Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik.
Lees meer