Evenementen

Foto’s Outdoor Stereo – zaterdag 31 augustus 2019

Publicatiedatum 2 september 2019

Wat was het een fantastisch feest zaterdag. Heb je ook zo genoten met je voeten in het zand van de tropische muziek en verfrissende cocktails? Hieronder zijn de foto’s te zien van Outdoor Stereo Festival op zaterdag 31 augustus 2019. Wil je er volgend jaar ook weer bij zijn? Doe dan mee met de winactie!

WINACTIE

Deel jouw tropische festivalfoto geschoten door BaanBereik op Outdoor Stereo op jouw Instagram en/of Facebook en tag BaanBereik in je bericht! Hierdoor maak jij kans op twee tickets voor Outdoor Stereo Festival 2020, toegang tot de BaanBereik VIP-bar waar je heerlijke drankjes kan drinken aan de bar en een rondje kan varen op onze BaanBereik Boot! Pak deze kans en verzeker je van dit toffe festival volgend jaar!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer