Evenementen

Foto’s Outdoor Stereo – zaterdag 31 augustus 2019

Publicatiedatum 2 september 2019

Wat was het een fantastisch feest zaterdag. Heb je ook zo genoten met je voeten in het zand van de tropische muziek en verfrissende cocktails? Hieronder zijn de foto’s te zien van Outdoor Stereo Festival op zaterdag 31 augustus 2019. Wil je er volgend jaar ook weer bij zijn? Doe dan mee met de winactie!

WINACTIE

Deel jouw tropische festivalfoto geschoten door BaanBereik op Outdoor Stereo op jouw Instagram en/of Facebook en tag BaanBereik in je bericht! Hierdoor maak jij kans op twee tickets voor Outdoor Stereo Festival 2020, toegang tot de BaanBereik VIP-bar waar je heerlijke drankjes kan drinken aan de bar en een rondje kan varen op onze BaanBereik Boot! Pak deze kans en verzeker je van dit toffe festival volgend jaar!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer