Foto’s Outdoor Stereo – zaterdag 31 augustus 2019

Publicatiedatum 2 september 2019

Wat was het een fantastisch feest zaterdag. Heb je ook zo genoten met je voeten in het zand van de tropische muziek en verfrissende cocktails? Hieronder zijn de foto’s te zien van Outdoor Stereo Festival op zaterdag 31 augustus 2019. Wil je er volgend jaar ook weer bij zijn? Doe dan mee met de winactie!

WINACTIE

Deel jouw tropische festivalfoto geschoten door BaanBereik op Outdoor Stereo op jouw Instagram en/of Facebook en tag BaanBereik in je bericht! Hierdoor maak jij kans op twee tickets voor Outdoor Stereo Festival 2020, toegang tot de BaanBereik VIP-bar waar je heerlijke drankjes kan drinken aan de bar en een rondje kan varen op onze BaanBereik Boot! Pak deze kans en verzeker je van dit toffe festival volgend jaar!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer