Evenementen

Foto’s Outdoor Stereo – zaterdag 31 augustus 2019

Publicatiedatum 2 september 2019

Wat was het een fantastisch feest zaterdag. Heb je ook zo genoten met je voeten in het zand van de tropische muziek en verfrissende cocktails? Hieronder zijn de foto’s te zien van Outdoor Stereo Festival op zaterdag 31 augustus 2019. Wil je er volgend jaar ook weer bij zijn? Doe dan mee met de winactie!

WINACTIE

Deel jouw tropische festivalfoto geschoten door BaanBereik op Outdoor Stereo op jouw Instagram en/of Facebook en tag BaanBereik in je bericht! Hierdoor maak jij kans op twee tickets voor Outdoor Stereo Festival 2020, toegang tot de BaanBereik VIP-bar waar je heerlijke drankjes kan drinken aan de bar en een rondje kan varen op onze BaanBereik Boot! Pak deze kans en verzeker je van dit toffe festival volgend jaar!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer