Keukenhof is geopend!

Publicatiedatum 29 maart 2024

Lente is in de lucht en dat betekent dat Keukenhof, het wereldberoemde bloemenpark in Nederland, weer open is voor bezoekers! Na maanden van voorbereiding en anticipatie is het moment eindelijk daar: Keukenhof opent zijn deuren voor liefhebbers van bloemen en tuinen van over de hele wereld.

Met meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei, waaronder tulpen, narcissen, hyacinten en vele andere kleurrijke bloemen, biedt Keukenhof een betoverende ervaring voor alle zintuigen. Van levendige kleuren tot bedwelmende geuren, het park is een waar paradijs voor liefhebbers van bloemen en tuinen.

Naast het bewonderen van de bloemenpracht biedt Keukenhof ook een scala aan activiteiten en evenementen voor jong en oud. Van rondleidingen en bloemschikdemonstraties tot educatieve programma's en kinderactiviteiten, er is voor elk wat wils.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je op Keukenhof ook heerlijk eten! Onze medewerkers staan klaar in de foodtrucks om je te voorzien van smakelijke lekkernijen, van hartige snacks tot zoete traktaties.

En vergeet niet: je hebt nog steeds de mogelijkheid om op Keukenhof te werken! Je kunt zelfs samen met je vriend(in) werken. We bieden een uitstekende werkplek, een goed salaris, een gezellig team en vervoer.

Benieuwd naar de sfeer bij Keukenhof? Neem dan een kijkje op ons Instagram-account. En wil je zelf ook werken op deze prachtige locatie? Bekijk dan hier onze vacature.

Keukenhof is geopend!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer