Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

Publicatiedatum 13 september 2019

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

BaanBereik doet dit jaar mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven Dag. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Ben jij benieuwd hoe het achter de schermen bij BaanBereik er aan toe gaat? Kom dan donderdag (10 oktober) of vrijdag (11 oktober) tussen 9.00 – 17.00 langs op ons kantoor in Zwaag.

Wil jij graag jouw droombaan vinden? Ga dan met één van onze medewerkers om tafel om te zoeken naar jouw perfecte baan.

Daarnaast staat donderdag in het teken van een CV Upgrade. Wil jij graag je CV verbeteren of heb je er (nog) geen? Dan bieden wij jou advies aan over het verbeteren of het maken van je CV. Ook is er deze dag de mogelijkheid om een professionele foto te laten maken voor op je CV. Vergeet je laptop niet mee te nemen, want dan kan jij de deur uitlopen met een gloednieuw CV en een mooie professionele foto.

Interesse? Meld je hier aan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer