Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

Publicatiedatum 13 september 2019

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

BaanBereik doet dit jaar mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven Dag. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Ben jij benieuwd hoe het achter de schermen bij BaanBereik er aan toe gaat? Kom dan donderdag (10 oktober) of vrijdag (11 oktober) tussen 9.00 – 17.00 langs op ons kantoor in Zwaag.

Wil jij graag jouw droombaan vinden? Ga dan met één van onze medewerkers om tafel om te zoeken naar jouw perfecte baan.

Daarnaast staat donderdag in het teken van een CV Upgrade. Wil jij graag je CV verbeteren of heb je er (nog) geen? Dan bieden wij jou advies aan over het verbeteren of het maken van je CV. Ook is er deze dag de mogelijkheid om een professionele foto te laten maken voor op je CV. Vergeet je laptop niet mee te nemen, want dan kan jij de deur uitlopen met een gloednieuw CV en een mooie professionele foto.

Interesse? Meld je hier aan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer