Evenementen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

Publicatiedatum 13 september 2019

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

BaanBereik doet dit jaar mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven Dag. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Ben jij benieuwd hoe het achter de schermen bij BaanBereik er aan toe gaat? Kom dan donderdag (10 oktober) of vrijdag (11 oktober) tussen 9.00 – 17.00 langs op ons kantoor in Zwaag.

Wil jij graag jouw droombaan vinden? Ga dan met één van onze medewerkers om tafel om te zoeken naar jouw perfecte baan.

Daarnaast staat donderdag in het teken van een CV Upgrade. Wil jij graag je CV verbeteren of heb je er (nog) geen? Dan bieden wij jou advies aan over het verbeteren of het maken van je CV. Ook is er deze dag de mogelijkheid om een professionele foto te laten maken voor op je CV. Vergeet je laptop niet mee te nemen, want dan kan jij de deur uitlopen met een gloednieuw CV en een mooie professionele foto.

Interesse? Meld je hier aan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer