Evenementen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

Publicatiedatum 13 september 2019

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

BaanBereik doet dit jaar mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven Dag. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Ben jij benieuwd hoe het achter de schermen bij BaanBereik er aan toe gaat? Kom dan donderdag (10 oktober) of vrijdag (11 oktober) tussen 9.00 – 17.00 langs op ons kantoor in Zwaag.

Wil jij graag jouw droombaan vinden? Ga dan met één van onze medewerkers om tafel om te zoeken naar jouw perfecte baan.

Daarnaast staat donderdag in het teken van een CV Upgrade. Wil jij graag je CV verbeteren of heb je er (nog) geen? Dan bieden wij jou advies aan over het verbeteren of het maken van je CV. Ook is er deze dag de mogelijkheid om een professionele foto te laten maken voor op je CV. Vergeet je laptop niet mee te nemen, want dan kan jij de deur uitlopen met een gloednieuw CV en een mooie professionele foto.

Interesse? Meld je hier aan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer