Evenementen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

Publicatiedatum 13 september 2019

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag – BaanBereik

BaanBereik doet dit jaar mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven Dag. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Ben jij benieuwd hoe het achter de schermen bij BaanBereik er aan toe gaat? Kom dan donderdag (10 oktober) of vrijdag (11 oktober) tussen 9.00 – 17.00 langs op ons kantoor in Zwaag.

Wil jij graag jouw droombaan vinden? Ga dan met één van onze medewerkers om tafel om te zoeken naar jouw perfecte baan.

Daarnaast staat donderdag in het teken van een CV Upgrade. Wil jij graag je CV verbeteren of heb je er (nog) geen? Dan bieden wij jou advies aan over het verbeteren of het maken van je CV. Ook is er deze dag de mogelijkheid om een professionele foto te laten maken voor op je CV. Vergeet je laptop niet mee te nemen, want dan kan jij de deur uitlopen met een gloednieuw CV en een mooie professionele foto.

Interesse? Meld je hier aan.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer