Ook dit jaar heeft BaanBereik zich aangemeld voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Tijdens deze dagen bieden wij jou de mogelijkheid om meer te weten te komen over de diverse banen die wij aanbieden.

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023

Ook dit jaar heeft BaanBereik zich aangemeld voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Tijdens deze dagen bieden wij jou de mogelijkheid om meer te weten te komen over de diverse banen die wij aanbieden. Je kunt onze collega's van verschillende afdelingen ontmoeten en een goede indruk krijgen van onze werkzaamheden.

Tijdens je bezoek bestaat de mogelijkheid om een (nieuw) cv te laten maken of jouw bestaande cv te laten beoordelen en te leren hoe deze verbeterd kan worden. Daarnaast geven wij de beste sollicitatietips. Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen en met ons in gesprek te gaan. Wie weet kunnen wij je helpen bij het vinden van jouw droombaan.

Kom tussen 20 en 24 maart langs in Zwaag of Heerhugowaard. Wij ontvangen je graag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Bezoek https://www.kbbbd.nl/voor-bezoekers/baanbereik om je aan te melden of neem contact met ons op.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer