Evenementen

Ook dit jaar heeft BaanBereik zich aangemeld voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Tijdens deze dagen bieden wij jou de mogelijkheid om meer te weten te komen over de diverse banen die wij aanbieden.

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023

Ook dit jaar heeft BaanBereik zich aangemeld voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Tijdens deze dagen bieden wij jou de mogelijkheid om meer te weten te komen over de diverse banen die wij aanbieden. Je kunt onze collega's van verschillende afdelingen ontmoeten en een goede indruk krijgen van onze werkzaamheden.

Tijdens je bezoek bestaat de mogelijkheid om een (nieuw) cv te laten maken of jouw bestaande cv te laten beoordelen en te leren hoe deze verbeterd kan worden. Daarnaast geven wij de beste sollicitatietips. Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen en met ons in gesprek te gaan. Wie weet kunnen wij je helpen bij het vinden van jouw droombaan.

Kom tussen 20 en 24 maart langs in Zwaag of Heerhugowaard. Wij ontvangen je graag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Bezoek https://www.kbbbd.nl/voor-bezoekers/baanbereik om je aan te melden of neem contact met ons op.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer