Evenementen

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023

Ook dit jaar heeft BaanBereik zich aangemeld voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Tijdens deze dagen bieden wij jou de mogelijkheid om meer te weten te komen over de diverse banen die wij aanbieden. Je kunt onze collega's van verschillende afdelingen ontmoeten en een goede indruk krijgen van onze werkzaamheden.

Tijdens je bezoek bestaat de mogelijkheid om een (nieuw) cv te laten maken of jouw bestaande cv te laten beoordelen en te leren hoe deze verbeterd kan worden. Daarnaast geven wij de beste sollicitatietips. Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen en met ons in gesprek te gaan. Wie weet kunnen wij je helpen bij het vinden van jouw droombaan.

Kom tussen 20 en 24 maart langs in Zwaag of Heerhugowaard. Wij ontvangen je graag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Bezoek https://www.kbbbd.nl/voor-bezoekers/baanbereik om je aan te melden.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer