Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024

Bij BaanBereik staan onze deuren altijd wagenwijd open, maar van 18 tot 22 maart nodigen we je uit voor de 'Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen'. Een unieke kans om een kijkje te nemen in onze dynamische wereld en te ontdekken welke carrièremogelijkheden op jou liggen te wachten.

Wat hebben wij te bieden?

Gedurende deze dagen geven wij je de mogelijkheid om dieper in te duiken in de diverse vacatures die wij aanbieden. Ontmoet onze collega's van verschillende afdelingen en krijg een uitgebreide indruk van de dagelijkse gang van zaken binnen BaanBereik.

Tijdens je bezoek bieden we niet alleen inzicht in onze bedrijfscultuur, maar ook praktische ondersteuning om jouw professionele pad te optimaliseren. Overweeg je een nieuw cv? Laat ons ervaren team er een voor je maken. Heb je al een cv? Laat het beoordelen en ontvang waardevolle tips om het te verbeteren. Daarnaast delen we onze beste sollicitatietips om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Wij willen graag de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden en met jou in gesprek te gaan. Deze dagen zijn niet alleen bedoeld om informatie te verstrekken, maar ook om een persoonlijke connectie met jou te maken. Wie weet stap jij na deze dagen de deur uit met de sleutel naar jouw ideale baan!

Wanneer en hoe kan je langskomen?

Je bent van harte welkom tussen 18 en 22 maart. Onze deuren zijn geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Wil je je bezoek van tevoren aanmelden? Meld je dan aan via deze link: https://www.kbbbd.nl/bedrijf/baanbereik/.

Bij BaanBereik kijken we er enorm naar uit om jou te verwelkomen tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Ontdek je toekomst, neem een kijkje achter de schermen en zet de eerste stap richting jouw droombaan. Tot binnenkort!

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer