Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024

Bij BaanBereik staan onze deuren altijd wagenwijd open, maar van 18 tot 22 maart nodigen we je uit voor de 'Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen'. Een unieke kans om een kijkje te nemen in onze dynamische wereld en te ontdekken welke carrièremogelijkheden op jou liggen te wachten.

Wat hebben wij te bieden?

Gedurende deze dagen geven wij je de mogelijkheid om dieper in te duiken in de diverse vacatures die wij aanbieden. Ontmoet onze collega's van verschillende afdelingen en krijg een uitgebreide indruk van de dagelijkse gang van zaken binnen BaanBereik.

Tijdens je bezoek bieden we niet alleen inzicht in onze bedrijfscultuur, maar ook praktische ondersteuning om jouw professionele pad te optimaliseren. Overweeg je een nieuw cv? Laat ons ervaren team er een voor je maken. Heb je al een cv? Laat het beoordelen en ontvang waardevolle tips om het te verbeteren. Daarnaast delen we onze beste sollicitatietips om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Wij willen graag de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden en met jou in gesprek te gaan. Deze dagen zijn niet alleen bedoeld om informatie te verstrekken, maar ook om een persoonlijke connectie met jou te maken. Wie weet stap jij na deze dagen de deur uit met de sleutel naar jouw ideale baan!

Wanneer en hoe kan je langskomen?

Je bent van harte welkom tussen 18 en 22 maart. Onze deuren zijn geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Wil je je bezoek van tevoren aanmelden? Meld je dan aan via deze link: https://www.kbbbd.nl/bedrijf/baanbereik/.

Bij BaanBereik kijken we er enorm naar uit om jou te verwelkomen tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Ontdek je toekomst, neem een kijkje achter de schermen en zet de eerste stap richting jouw droombaan. Tot binnenkort!

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer