Marketing Meetup – Event Marketing

Publicatiedatum 16 september 2019

Marketing Meetup

Voor alle marketeers onder ons hebben wij weer een interessante Marketing Meetup gepland. Werk jij in de marketing of heb jij interesse op dit gebied? Meld jezelf aan voor de eerstvolgende Marketing Meetup op 3 oktober. Volg onze LinkedIn pagina om up to date te blijven over alle Meetups. De locatie wordt via LinkedIn bekend gemaakt.

Event Marketing

Graag nodigen wij jullie uit voor de eerstvolgende Marketing Meetup op donderdagmiddag 3 oktober. Het onderwerp van deze Meetup is Event Marketing.

Rob van der Molen, organisator van o.a. het welbekende en populaire Outdoor Stereo Festival in het Julianapark in Hoorn, is zijn carrière in de evenementenbranche begonnen met feesten als Park Avenue in het Park Schouwburg. In 2007 is hij gestart met Outdoor Stereo. Vanuit daar startte hij meerdere interessante events als Electronic Picnic, Amsterdam Kookt en Hoorn Zingt Hollands.

Een expert op het gebied van Event Marketing geeft deze Marketing Meetup een unieke kijk in de evenementenwereld. Ongetwijfeld weer een interessant onderwerp voor een gezellige en leerzame meeting. De locatie volgt via LinkedIn Marketing Meetup NH.

Agenda 3 oktober

De agenda van donderdagmiddag 3 oktober:

16.00 uur            Aanvang met koffie/thee en wat lekkers
16.15 uur             Start programma
17.30 uur            Afsluiting met een borrel

Laat graag even weten of je aanwezig bent:
pascale@baanbereik.nl

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer