Marketing Meetup – Marketing Technologie

Publicatiedatum 8 oktober 2019

Marketing Meetup – Marketing Technologie

Voor iedereen met een passie voor marketing hebben wij weer een interessante Marketing Meetup gepland. Werk jij in de marketingbranche of heb jij interesse op dit gebied? Meld je dan aan voor de eerstvolgende Marketing Meetup op donderdagmiddag 28 november. Volg onze LinkedIn pagina om up to date te blijven over alle Meetups. Ditmaal is de locatie bij online marketingbureau Bambuu in Purmerend.

Frans Riemersma

MarTech influencer #1 van Nederland en #10 van Europa Frans Riemersma vertelt ons deze Marketing Meetup alle ins & outs over Marketing Technologie. Frans is een inspirerende spreker die op menig congres vertelt over de laatste trends en tools op marketing gebied. Daarnaast ontwerpt hij al jaren de Marketing Technologie voor grote bedrijven als Adidas, Audi, HP, IKEA, Unilever, Philips en ABN Amro.

Tijdens deze Meetup zal Frans rekening houden met de type organisaties die in de zaal zitten. Voor u dus de perfecte gelegenheid om je vragen te stellen over dit onderwerp aan een echte professional op dit gebied!

Wilt u er graag bij zijn? Dan verzoeken wij u graag om een e-mail te sturen naar onderstaand e-mailadres.

Agenda 28 november

De agenda van donderdagmiddag 28 november:

16.00 uur            Aanvang met koffie/thee en wat lekkers
16.15 uur             Start programma
17.30 uur            Afsluiting met een borrel

Laat graag even weten of je aanwezig bent:
pascale@baanbereik.nl

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer