Evenementen

Marketing Meetup – Marketing Technologie

Publicatiedatum 8 oktober 2019

Marketing Meetup – Marketing Technologie

Voor iedereen met een passie voor marketing hebben wij weer een interessante Marketing Meetup gepland. Werk jij in de marketingbranche of heb jij interesse op dit gebied? Meld je dan aan voor de eerstvolgende Marketing Meetup op donderdagmiddag 28 november. Volg onze LinkedIn pagina om up to date te blijven over alle Meetups. Ditmaal is de locatie bij online marketingbureau Bambuu in Purmerend.

Frans Riemersma

MarTech influencer #1 van Nederland en #10 van Europa Frans Riemersma vertelt ons deze Marketing Meetup alle ins & outs over Marketing Technologie. Frans is een inspirerende spreker die op menig congres vertelt over de laatste trends en tools op marketing gebied. Daarnaast ontwerpt hij al jaren de Marketing Technologie voor grote bedrijven als Adidas, Audi, HP, IKEA, Unilever, Philips en ABN Amro.

Tijdens deze Meetup zal Frans rekening houden met de type organisaties die in de zaal zitten. Voor u dus de perfecte gelegenheid om je vragen te stellen over dit onderwerp aan een echte professional op dit gebied!

Wilt u er graag bij zijn? Dan verzoeken wij u graag om een e-mail te sturen naar onderstaand e-mailadres.

Agenda 28 november

De agenda van donderdagmiddag 28 november:

16.00 uur            Aanvang met koffie/thee en wat lekkers
16.15 uur             Start programma
17.30 uur            Afsluiting met een borrel

Laat graag even weten of je aanwezig bent:
pascale@baanbereik.nl

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer