Evenementen

Marketing Meetup – Marketing Technologie

Publicatiedatum 8 oktober 2019

Marketing Meetup – Marketing Technologie

Voor iedereen met een passie voor marketing hebben wij weer een interessante Marketing Meetup gepland. Werk jij in de marketingbranche of heb jij interesse op dit gebied? Meld je dan aan voor de eerstvolgende Marketing Meetup op donderdagmiddag 28 november. Volg onze LinkedIn pagina om up to date te blijven over alle Meetups. Ditmaal is de locatie bij online marketingbureau Bambuu in Purmerend.

Frans Riemersma

MarTech influencer #1 van Nederland en #10 van Europa Frans Riemersma vertelt ons deze Marketing Meetup alle ins & outs over Marketing Technologie. Frans is een inspirerende spreker die op menig congres vertelt over de laatste trends en tools op marketing gebied. Daarnaast ontwerpt hij al jaren de Marketing Technologie voor grote bedrijven als Adidas, Audi, HP, IKEA, Unilever, Philips en ABN Amro.

Tijdens deze Meetup zal Frans rekening houden met de type organisaties die in de zaal zitten. Voor u dus de perfecte gelegenheid om je vragen te stellen over dit onderwerp aan een echte professional op dit gebied!

Wilt u er graag bij zijn? Dan verzoeken wij u graag om een e-mail te sturen naar onderstaand e-mailadres.

Agenda 28 november

De agenda van donderdagmiddag 28 november:

16.00 uur            Aanvang met koffie/thee en wat lekkers
16.15 uur             Start programma
17.30 uur            Afsluiting met een borrel

Laat graag even weten of je aanwezig bent:
pascale@baanbereik.nl

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer