NHN Business Awards 2022

Publicatiedatum 11 februari 2022

Noteer jij ook 27 oktober in je agenda? Dan is namelijk de uitreiking van de NHN Business Awards 2022. Ieder jaar worden inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal in de spotlights gezet.

Tussen 1 maart en 15 augustus kun je bedrijven nomineren voor verschillende prijzen op https://www.nhn-businessawards.nl/. Er zijn 4 categorieën voor de deelnemende bedrijven:

  • MKB Klein (0-10 FTE)
  • MKB Midden (10-50 FTE)
  • Grootbedrijf (>50 FTE)
  • De Thema Award gaat dit jaar naar bedrijven werkzaam in de Energietransitie.

Wij kijken er nu al naar uit. 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer