Evenementen

Ontdek de kracht van AI in de Marketing Meetup op 15 juni 2023

Publicatiedatum 5 juni 2023

Ben je op zoek naar een inspirerend netwerk van enthousiaste marketing- en communicatieprofessionals? Dan is onze Marketing Meetup de perfecte plek voor jou. Bij deze bijeenkomsten delen we graag inspiratie, kennis en ervaringen met elkaar. De Meetup vindt ongeveer vijf keer per jaar plaats in de regio Hoorn, Noord-Holland. 

Tijdens de Marketing Meetups creëren we een dynamische omgeving waarin professionals uit diverse vakgebieden samenkomen. Of je nu een marketeer, communicatiespecialist of ondernemer bent, je bent van harte welkom. We geloven in de kracht van kennisdeling en het opbouwen van waardevolle relaties binnen de industrie.

Op 15 juni 2023 vindt er weer een Marketing Meetup plaats, en deze keer staat Artificial Intelligence (AI) centraal!

Tijdens deze sessie zal Sun Walenkamp van Semwerkt je meenemen in de wereld van AI en waarom het zo essentieel is dat we deze technologie omarmen. Hij zal uitleggen hoe AI de marketingstrategieën kan versterken, hoe het helpt bij het inspelen op individuele klantbehoeften en hoe het mogelijkheden biedt om gepersonaliseerde en relevante ervaringen te creëren. Mis deze waardevolle sessie niet, waarin Sun Walenkamp zijn kennis en inzichten deelt over het potentieel van AI in de marketingwereld.

Wil je erbij zijn? Meld je nu aan via marketing@baanbereik.nl om jouw plek te reserveren.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en geïnspireerd te worden door de mogelijkheden van AI in de marketingwereld. Tot dan!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer