Ontdek de kracht van AI in de Marketing Meetup op 15 juni 2023

Publicatiedatum 5 juni 2023

Ben je op zoek naar een inspirerend netwerk van enthousiaste marketing- en communicatieprofessionals? Dan is onze Marketing Meetup de perfecte plek voor jou. Bij deze bijeenkomsten delen we graag inspiratie, kennis en ervaringen met elkaar. De Meetup vindt ongeveer vijf keer per jaar plaats in de regio Hoorn, Noord-Holland. 

Tijdens de Marketing Meetups creëren we een dynamische omgeving waarin professionals uit diverse vakgebieden samenkomen. Of je nu een marketeer, communicatiespecialist of ondernemer bent, je bent van harte welkom. We geloven in de kracht van kennisdeling en het opbouwen van waardevolle relaties binnen de industrie.

Op 15 juni 2023 vindt er weer een Marketing Meetup plaats, en deze keer staat Artificial Intelligence (AI) centraal!

Tijdens deze sessie zal Sun Walenkamp van Semwerkt je meenemen in de wereld van AI en waarom het zo essentieel is dat we deze technologie omarmen. Hij zal uitleggen hoe AI de marketingstrategieën kan versterken, hoe het helpt bij het inspelen op individuele klantbehoeften en hoe het mogelijkheden biedt om gepersonaliseerde en relevante ervaringen te creëren. Mis deze waardevolle sessie niet, waarin Sun Walenkamp zijn kennis en inzichten deelt over het potentieel van AI in de marketingwereld.

Wil je erbij zijn? Meld je nu aan via marketing@baanbereik.nl om jouw plek te reserveren.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en geïnspireerd te worden door de mogelijkheden van AI in de marketingwereld. Tot dan!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer