Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024

Padelliefhebbers in Hoorn en omstreken, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni. Als bedrijf dat regionale evenementen en sport stimuleert, zijn we vastbesloten om dit toernooi tot een onvergetelijk succes te maken.

Het Padel Kings Open belooft een spectaculaire gelegenheid te worden voor padelliefhebbers van alle niveaus. Dit P500 padeltoernooi biedt niet alleen spannende wedstrijden, maar ook een kans om deel uit te maken van een levendige en gepassioneerde padelgemeenschap.

De inschrijvingen zijn nu geopend en we moedigen alle enthousiaste spelers aan om zich snel aan te melden! Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met deze fantastische sport, er is een plaats voor jou tijdens het Padel Kings Open. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de leukste padeltoernooien van het jaar.

Naast de spannende wedstrijden en adembenemende rally's, zal BaanBereik ook zorgen voor een gezellige en leuke sfeer op het toernooi. Dus, trek je beste padeloutfit aan en kom langs voor een geweldige tijd op en naast de baan! 

Schrijf je vandaag nog in via de onderstaande link en verzeker jezelf van een plekje. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen voor een onvergetelijk evenement vol padelplezier en -passie!

https://padelkingsopen.nl/inschrijven/

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer