Evenementen

Presentatie Esther Schouten voor prijswinnaar Hallo2018!

Publicatiedatum 16 april 2018

Tijdens Hallo2018! op 8 januari 2018 deelde wij bij binnenkomst gouden envelopjes uit aan de bezoekers. Uit de envelopjes werd een winnaar getrokken. De winnaar was Sturm uit Zaandam en won de presentatie met een Teambuilding workout door Esther Schouten. Afgelopen vrijdag was het zo ver en was de presentatie voor de medewerkers van Sturm in Van der Valk in Oostzaan.

Het was een super geslaagde avond. Er waren ruim 30 medewerkers van Sturm aanwezig die gezamenlijk van de presentatie, teambuildings workout en het heerlijke buffet met een borrel genoten.

Ontzettend gaaf om een opdrachtgever op deze manier beter te leren kennen, voor herhaling vatbaar!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer