Presentatie Esther Schouten voor prijswinnaar Hallo2018!

Publicatiedatum 16 april 2018

Tijdens Hallo2018! op 8 januari 2018 deelde wij bij binnenkomst gouden envelopjes uit aan de bezoekers. Uit de envelopjes werd een winnaar getrokken. De winnaar was Sturm uit Zaandam en won de presentatie met een Teambuilding workout door Esther Schouten. Afgelopen vrijdag was het zo ver en was de presentatie voor de medewerkers van Sturm in Van der Valk in Oostzaan.

Het was een super geslaagde avond. Er waren ruim 30 medewerkers van Sturm aanwezig die gezamenlijk van de presentatie, teambuildings workout en het heerlijke buffet met een borrel genoten.

Ontzettend gaaf om een opdrachtgever op deze manier beter te leren kennen, voor herhaling vatbaar!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer