Ren mee met BaanBereik naar de finish!

Publicatiedatum 17 februari 2020

De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 20 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, het terrein voor de 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night.

Ook dit jaar is BaanBereik trotse sponsor van dit mooie evenement. Daarom kun jij weer samen met BaanBereik kosteloos meelopen. Je kunt je opgeven voor de 5 km of 10 km. Wij zorgen voor een loopnummer, hardloopshirt, foto’s en een drankje na de loop. Sta jij ook aan de start van de gezelligste run, midden in het centrum van Alkmaar?

Voel je je niet echt geroepen om mee te lopen, maar lijkt het je wel leuk om aanwezig te zijn op dit evenement? Kom dan gezellig de lopers samen met Team BaanBereik aanmoedigen. Wij gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken! We hebben een beperkt aantal loopnummers dus wees er snel bij. VOL = VOL.

Bekijk de foto's van 2019, klik hier

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer