Evenementen

Ren mee met BaanBereik naar de finish!

Publicatiedatum 17 februari 2020

De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 20 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, het terrein voor de 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night.

Ook dit jaar is BaanBereik trotse sponsor van dit mooie evenement. Daarom kun jij weer samen met BaanBereik kosteloos meelopen. Je kunt je opgeven voor de 5 km of 10 km. Wij zorgen voor een loopnummer, hardloopshirt, foto’s en een drankje na de loop. Sta jij ook aan de start van de gezelligste run, midden in het centrum van Alkmaar?

Voel je je niet echt geroepen om mee te lopen, maar lijkt het je wel leuk om aanwezig te zijn op dit evenement? Kom dan gezellig de lopers samen met Team BaanBereik aanmoedigen. Wij gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken! We hebben een beperkt aantal loopnummers dus wees er snel bij. VOL = VOL.

Bekijk de foto's van 2019, klik hier

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer