Evenementen

Ren mee met BaanBereik naar de finish!

Publicatiedatum 17 februari 2020

De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 20 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, het terrein voor de 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night.

Ook dit jaar is BaanBereik trotse sponsor van dit mooie evenement. Daarom kun jij weer samen met BaanBereik kosteloos meelopen. Je kunt je opgeven voor de 5 km of 10 km. Wij zorgen voor een loopnummer, hardloopshirt, foto’s en een drankje na de loop. Sta jij ook aan de start van de gezelligste run, midden in het centrum van Alkmaar?

Voel je je niet echt geroepen om mee te lopen, maar lijkt het je wel leuk om aanwezig te zijn op dit evenement? Kom dan gezellig de lopers samen met Team BaanBereik aanmoedigen. Wij gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken! We hebben een beperkt aantal loopnummers dus wees er snel bij. VOL = VOL.

Bekijk de foto's van 2019, klik hier

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer