Evenementen

Ren mee met BaanBereik naar de finish!

Publicatiedatum 17 februari 2020

De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 20 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, het terrein voor de 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night.

Ook dit jaar is BaanBereik trotse sponsor van dit mooie evenement. Daarom kun jij weer samen met BaanBereik kosteloos meelopen. Je kunt je opgeven voor de 5 km of 10 km. Wij zorgen voor een loopnummer, hardloopshirt, foto’s en een drankje na de loop. Sta jij ook aan de start van de gezelligste run, midden in het centrum van Alkmaar?

Voel je je niet echt geroepen om mee te lopen, maar lijkt het je wel leuk om aanwezig te zijn op dit evenement? Kom dan gezellig de lopers samen met Team BaanBereik aanmoedigen. Wij gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken! We hebben een beperkt aantal loopnummers dus wees er snel bij. VOL = VOL.

Bekijk de foto's van 2019, klik hier

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer