Ren mee met BaanBereik naar de finish!

Publicatiedatum 17 februari 2020

De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 20 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, het terrein voor de 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night.

Ook dit jaar is BaanBereik trotse sponsor van dit mooie evenement. Daarom kun jij weer samen met BaanBereik kosteloos meelopen. Je kunt je opgeven voor de 5 km of 10 km. Wij zorgen voor een loopnummer, hardloopshirt, foto’s en een drankje na de loop. Sta jij ook aan de start van de gezelligste run, midden in het centrum van Alkmaar?

Voel je je niet echt geroepen om mee te lopen, maar lijkt het je wel leuk om aanwezig te zijn op dit evenement? Kom dan gezellig de lopers samen met Team BaanBereik aanmoedigen. Wij gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken! We hebben een beperkt aantal loopnummers dus wees er snel bij. VOL = VOL.

Bekijk de foto's van 2019, klik hier

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer