Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024

Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!

In 2013 was de allereerste editie van Twisk Outdoor, een gezellig feest dat begon in de achtertuin van een vriendengroep uit Twisk. Het was klein en gezellig, waarbij samen lekker een biertje doen met vrienden, oude bekenden en onbekenden. Maar zoals dat vaak gaat met goede feestjes, verspreidde het nieuws zich als een lopend vuurtje in de omliggende dorpen. Elk jaar groeide het aantal feestgangers gestaag, en Twisk Outdoor groeide uit tot een superleuk dorpsfeest.

Het was echter niet alleen de omvang maar ook de gezelligheid wat Twisk Outdoor een succes maakte. Het feest onderscheidt zich door zijn hartelijke sfeer en betaalbare prijzen. Het draait niet om winst maken, maar om lekker met zijn allen gezellig een praatje te houden of een dansje te doen.

Na negen succesvolle edities merkte de oorspronkelijke organisatoren dat de uitdagingen groter werden. De drukte nam toe, de regels werden strenger en ze werden een dagje ouder. Het zou eeuwig zonde zijn als dit evenement niet meer door ging. Toen wij de kans kregen om het stokje over te nemen aarzelde wij geen moment en wij gingen de uitdaging aan.

Dit jonge team greep deze kans met beide handen aan. De mannen Marten, Mees, Pieter en topvrouw Lina, allemaal geboren en getogen Twiskers zijn niet alleen liefhebbers van een goed feest, maar zijn ook al jaren trouwe bezoekers van Twisk Outdoor. Voor hen voelde het als een eerbetoon aan hun dorp en een kans om iets te behouden waar zij jaren met plezier naar toe gingen.

Op vrijdag 26 juli, staat Twisk Outdoor weer klaar om weer een spetterend feest neer te zetten! De tickets zijn beschikbaar voor een vriendelijke prijs van 14,99 euro, zodat iedereen bij dit mooie feest aanwezig kan zijn. Het belooft een avond te worden met veel hitjes en dansjes  en natuurlijk zijn de bierprijzen nog steeds lekker vriendelijk met slechts 2,50 euro per stuk. Mis het niet en koop hier uw tickets, https://eventix.shop/3988nqkq

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer