Uitslag paashazenactie 2024

Publicatiedatum 3 april 2024

Vorige week brachten wij chocolade paashazen en loten voor de paasloterij langs onze medewerkers om hun te bedanken voor de fijne samenwerking.

Foto's

Heb jij vorige week onze BaanBereik paashazen gespot? Bekijk alle foto's hier. 

Winactie uitslag

De winactie van de paasloterij van Rotary Enkhuizen is nu bekend. Heb jij een van onderstaande loten? Met dit geschenk sponsor je Bart de Graaf Foundation. Deze stichting helpt bikkels, jonge mensen met een lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf.

1e prijs: iPad: Lotnummer 40

2e prijs: Diner voor 2 personen: Lotnummer 153

Mastenbar Enkhuizen t.w.v. €100,-

3e prijs: Beauty Cocktailbehandeling: Lotnummer 1482

Beauty Salon Divera, Enkhuizen

4e prijs: Giftcard t.w.v. €50,- : Lotnummer 856

5e prijs: Wijnpakket: Lotnummer 3278

Slijterij de Dijk Enkhuizen

De prijswinnaars kunnen contact opnemen met Jeroen Mulder j.mulder@compagnieshaven.nl. Stuur ook een foto van je winnende lot mee, zij nemen contact op om de prijs uit te reiken.

Uitslag paashazenactie 2024

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer