Westfries ondernemersgala 2018

Publicatiedatum 25 januari 2018

Op donderdag 8 februari 2018 vindt in Schouwburg Het Park in Hoorn de 27e editie van het Westfries Ondernemersgala plaats. Ook dit jaar zijn wij weer partner. Dat betekent ook dat we weer op de foto mochten, wat voor ons nogal een opgave was. Met een groeiend team (waar we ontzettend trots op zijn) wordt het steeds uitdagender om een mooie foto te maken waar iedereen goed op staat. Dit is een foto van achter de schermen waarbij je ons te gekke team kunt zien ;)

Wij vinden het belangrijk om deel te nemen aan dit evenement omdat alle gerenommeerde bedrijven uit de regio daar aanwezig zijn. Er zijn zoveel mooie bedrijven en deze avond is het moment om deze bedrijven te leren kennen. Wij zullen daarom ook met een groot deel van ons team aanwezig zijn om onze nieuwe collega’s voor te stellen.

Nieuwe toekomst, nieuwe kansen

Op de vraag of de groeiende economie ook zijn weerslag heeft op de uitzendbranche is Mona Roorda, mededirectrice in Hoorn en Heerhugowaard, heel resoluut: “Absoluut!! De vraag is explosief gestegen het afgelopen jaar. Naar tijdelijk werk en vaste banen!”

“Dat de markt aantrekt, merken wij in de eerste plats aan onze eigen groei. Zo is ons team gegroeid naar achttien personen. Drie nieuwe collega’s komen uit eigen gelederen, zij zijn bij ons begonnen als stagiair. Zo groeien wij op een verantwoorde manier. Want groei is prima, maar dat betekent vooral dat je kwalitatief moet groeien.”

ZZP-Bereik

De groei is ook goed te merken binnen de markt voor ZZPérs. Vakmensen die misschien ooit noodgedwongen voor zichzelf zijn begonnen, maar die nu niet anders willen. Die groep wil gewoon werken en zich liever niet vermoeien met acquisitie, simpelweg omdat het hun niet ligt. Wij gaan voor hun op zoek naar klanten, regelen de uitbetaling en facturatie, kortom wij zorgen ervoor dat zij kunnen doen waar zij goed in zijn. Deze groep is zo belangrijk geworden, dat wij sinds 1 januari apart belichten via ZZP-Bereik.

Ook in vaste banen merken wij verschil. In de vraag naar nieuwe banen, maar ook in het feit dat mensen weer over durven te stappen. Veel mensen hebben min of meer noodgedwongen een baan aangenomen om in elk geval de hypotheek te betalen. Nu kunnen zij op zoek naar een baan die past bij hun ambitie en wensen. Ook daarin zijn wij een spil. Opdrachtgevers benaderen ons en wij bemiddelen.

Vraag naar oudere vakmensen

Er is veel vraag naar vakmensen en goed opgeleid personeel. Ook naar ouder en ervaren vaklui van 55+. Mensen met ervaring zijn goud waard. Maar die zijn aak niet gewend te solliciteren. Die willen wij helpen. Informeel, via events of met een bakje koffie. Luisteren naar hun verhalen, naar wat zij kunnen. Om vervolgens voor hun een prima baan te vinden.

Ook onze verhuurtak FlexPlus groeit als kool. We verhuren niet alleen aan steeds meer kantoren, deze bedrijven groeien zelf ook. En dan is de weg naar BaanBereik snel gevonden. Eén van de leukste successen in dit opzicht is onze samenwerking met het Wereldcollege in Heerhugowaard. Zij helpt statushouders een plek te vinden in de maatschappij. Voor één van hun cliënten, een elektromonteur zochten én vonden wij een stageplaats. Altijd spannend, want natuurlijk zijn er cultuurverschillen. Maar wat bleek: na twee weken kreeg de man al een contract aangeboden. Geweldig toch!?”

Entree en diner

De tickets voor het Westfries Ondernemersgala zijn verkrijgbaar via westfriesondernemersgala.nl. Wie er een compleet avondje uit van wil maken, kan kiezen voor het exclusieve Ondernemersgaladiner in het Van der Valk-hotel Hoorn.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer