Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024

De visie van BaanBereik op innovatie en vernieuwing

‘De kracht van de nieuwe generatie is key'

Het vieren van successen na hard werken, behoort tot het DNA van BaanBereik. Daarom is dé werving & selectie partner voor ondernemend West-Friesland, Heerhugowaard, Alkmaar en Kennemerland al jaren trotse partner van het Westfries Ondernemersgala. ‘De arbeidsmarkt is dynamisch en verandert continu, precies daar schuilt onze kracht bij het tot stand brengen van matches tussen werkzoekenden en opdrachtgevers’, vertellen directeuren Mona Roorda en Annemiek van Leeuwen.

Door de snelheid waarmee de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt elkaar in rap tempo opvolgen, spelen er bij BaanBereik allerlei zaken op het gebied van innovatie en vernieuwing. ‘Wij dienen bijvoorbeeld voortdurend te anticiperen op de mogelijkheden van nieuwe recruitmentsystemen en veranderingen in wet- en regelgeving. Daarnaast is het cruciaal om de marketing continu op orde te hebben. Onze zintuigen staan altijd op scherp voor vernieuwende online en offline middelen die als eigentijdse etalage kunnen dienen om het imago van ons goed werkgeverschap luid en duidelijk te tonen’, zegt Annemiek.

Talent van de toekomst

Je ziet dat elke generatie andere talenten heeft en dat we die nodig hebben om de toekomst goed in te gaan. Bij BaanBereik geloven we sterk in de kracht van de nieuwe generatie. Wij hebben op dit moment acht stagiaires. Ongetwijfeld kunnen deze jongeren veel van ons leren, maar wij leren dagelijks ook veel van hen. We merken dat zij heel praktisch zijn, goed taakgericht kunnen werken en het prettig vinden om aangestuurd te worden. Ook stellen zij open vragen, kunnen ze goed tegen feedback en willen zij graag duidelijkheid. Verder is de nieuwe generatie creatief en denkt die op een andere manier’, licht Mona toe. ‘Deze talenten gaan voor een leuke werksfeer en een goede werk-privé balans. Zij willen zorgen voor onze aarde, vrienden en familie en willen daarom graag in de regio werken, dicht bij hun sociale leven. Daar liggen voor ondernemend West-Friesland veel kansen. Daarom adviseren wij collega ondernemers om goed naar de nieuwe generatie te luisteren en die enthousiast te maken voor hun vakgebied, want dan haal je die goed opgeleide jonge talenten in huis. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de uitdagingen van vandaag en morgen kunnen oplossen. Daar liggen de kansen van nu en dat is key. 

Zichtbaar en onderscheidend

De nieuwe prijs die volgens de stuurvrouwen van BaanBereik op het gala uitgereikt zou mogen worden, sluit naadloos aan op de kracht van jong talent. ‘Wij vinden dat een award voor startende ondernemers of een prijs om een briljant idee van studenten te stimuleren van toegevoegde waarde is. Ervaren ondernemers kunnen daar vervolgens op inhaken en in investeren. Hoe onze favoriete winnaar eruitziet? Als een onderneming die in het afgelopen jaar heel zichtbaar is geweest, zich onderscheidt in service en een dienst of product heeft waar iedereen het over heeft gehad.’ Las Vegas is van veraf te herkennen. Hoe zouden we dat in West-Friesland nog beter kunnen doen? ‘We hebben een van de mooiste regio’s van heel Nederland, met prachtige bedrijven. Dit mogen wij met veel meer trots laten zien, door het opvallend te verpakken en er een prominente strik omheen te doen.

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer