Win een gratis wervings- en selectieproces tijdens Hallo2024!

Publicatiedatum 3 januari 2024

BaanBereik is aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2024!

Het nieuwe jaar is van start gegaan en BaanBereik is enthousiast om aan te kondigen dat we op 8 januari aanwezig zullen zijn bij Hallo2024! Dit evenement is dé nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Noord-Holland Noord en biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken, kennis te maken en het glas te heffen op nieuwe kansen.

We hebben iets speciaals voor u in petto - een kans om te winnen! Tijdens Hallo2024! nodigen wij u uit om uw openstaande vacature(s) bij ons te presenteren. Uit alle deelnemers selecteren we één gelukkige winnaar die een gratis wervings- en selectieproces wint. Een fantastische mogelijkheid om uw bedrijf te laten groeien met de juiste mensen aan boord.

Het vinden van geschikte kandidaten in de huidige arbeidsmarkt is een uitdaging op zich. Daarom nodigt BaanBereik u graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we uw organisatie beter kunnen leren kennen. Op deze manier zijn we in staat om de meest geschikte kandidaten voor u te selecteren. BaanBereik neemt de werving en selectie uit handen, waardoor u zich alleen nog hoeft te richten op het verwelkomen van de beste kandidaat in uw team.

Voordelen werving & selectie

  • Snel: wij doen er alles aan om binnen een week een geschikte medewerker te vinden.
  • Voordeel: u bespaart veel tijd en kosten.
  • Efficiënt: wij nemen al het werk uit handen, u hoeft alleen maar te kiezen.

Evenementgegevens:
Datum: maandag 8 januari 2024
Aanvang conferentie: 15.00 uur
Aanvang receptie: 16.30 uur
Locatie: AFAS/AZ stadion

Doel: aftrap van het nieuwe jaar, zakelijk netwerken, B2B.
Gasten: circa 1.000 ondernemers uit Noord-Holland Noord. 

We kijken ernaar uit u te ontmoeten en waardevolle connecties te leggen tijdens Hallo2024! Laten we samen het nieuwe jaar op een positieve manier beginnen.

Win een gratis wervings- en selectieproces tijdens Hallo2024!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer