Win een gratis wervings- en selectieproces tijdens Hallo2024!

Publicatiedatum 3 januari 2024

BaanBereik is aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2024!

Het nieuwe jaar is van start gegaan en BaanBereik is enthousiast om aan te kondigen dat we op 8 januari aanwezig zullen zijn bij Hallo2024! Dit evenement is dé nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Noord-Holland Noord en biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken, kennis te maken en het glas te heffen op nieuwe kansen.

We hebben iets speciaals voor u in petto - een kans om te winnen! Tijdens Hallo2024! nodigen wij u uit om uw openstaande vacature(s) bij ons te presenteren. Uit alle deelnemers selecteren we één gelukkige winnaar die een gratis wervings- en selectieproces wint. Een fantastische mogelijkheid om uw bedrijf te laten groeien met de juiste mensen aan boord.

Het vinden van geschikte kandidaten in de huidige arbeidsmarkt is een uitdaging op zich. Daarom nodigt BaanBereik u graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we uw organisatie beter kunnen leren kennen. Op deze manier zijn we in staat om de meest geschikte kandidaten voor u te selecteren. BaanBereik neemt de werving en selectie uit handen, waardoor u zich alleen nog hoeft te richten op het verwelkomen van de beste kandidaat in uw team.

Voordelen werving & selectie

  • Snel: wij doen er alles aan om binnen een week een geschikte medewerker te vinden.
  • Voordeel: u bespaart veel tijd en kosten.
  • Efficiënt: wij nemen al het werk uit handen, u hoeft alleen maar te kiezen.

Evenementgegevens:
Datum: maandag 8 januari 2024
Aanvang conferentie: 15.00 uur
Aanvang receptie: 16.30 uur
Locatie: AFAS/AZ stadion

Doel: aftrap van het nieuwe jaar, zakelijk netwerken, B2B.
Gasten: circa 1.000 ondernemers uit Noord-Holland Noord. 

We kijken ernaar uit u te ontmoeten en waardevolle connecties te leggen tijdens Hallo2024! Laten we samen het nieuwe jaar op een positieve manier beginnen.

Win een gratis wervings- en selectieproces tijdens Hallo2024!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer