Klanten

Modulaire vakantiewoningen van Ursem in Zeeland

Publicatiedatum 22 januari 2016
Auteur Jeroen Wijninga

Van Wognum naar Goeree-Overflakkee, de modulaire bouwsystemen van Ursem reizen door het hele land. Aan de kust van het eiland in Zeeland worden vakantiewoningen geplaatst, die worden gebouwd door Ursem. De woningen variëren van 6 tot 24 persoonswoningen en dagelijks worden er 2 woningen geplaatst vanuit Wognum.

Vakantiewoningen Resort Ouddorp Duin

Prachtige villa’s in het rijke duingebied van Zeeland. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en liggen op een steenworp afstand van de zee en het strand. Bekijk hier onder de foto’s van de voortgang. Meer informatie vind je op: https://www.resortouddorpduin.nl

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer