Klanten

Modulaire vakantiewoningen van Ursem in Zeeland

Publicatiedatum 22 januari 2016
Auteur Jeroen Wijninga

Van Wognum naar Goeree-Overflakkee, de modulaire bouwsystemen van Ursem reizen door het hele land. Aan de kust van het eiland in Zeeland worden vakantiewoningen geplaatst, die worden gebouwd door Ursem. De woningen variëren van 6 tot 24 persoonswoningen en dagelijks worden er 2 woningen geplaatst vanuit Wognum.

Vakantiewoningen Resort Ouddorp Duin

Prachtige villa’s in het rijke duingebied van Zeeland. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en liggen op een steenworp afstand van de zee en het strand. Bekijk hier onder de foto’s van de voortgang. Meer informatie vind je op: https://www.resortouddorpduin.nl

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer