Medewerkers

2019: Nieuwe kansen voor WF SEW

Publicatiedatum 14 januari 2019

2019: Nieuwe kansen voor WF SEW

De eerste wedstrijd van 2019 werd afgelopen zaterdagavond gespeeld. WF SEW mocht zich opmaken voor een wedstrijd met als tegenstander Handbal Venlo. Tevens was dit ook de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Alex Curescu. Het was een spannende wedstrijd waar de dames zich zeker hebben bewezen. SEW begon met een 2-0 voorsprong. Helaas kwam Venlo met een snelle omschakeling en het loopt uit naar een stand van 4-11. SEW laat zich niet zomaar verliezen. Door de doelpunten van Manon, Amber en Sharon komt SEW weer terug in het spel. Ruststand was op dat moment 11-14.

Na de rust kwamen de dames van SEW sterker terug en binnen no time hadden ze de achterstand weer opgehaald. Handbal Venlo was een sterke tegenstander en helaas is de wedstrijd geëindigd in een stand van 26-32 in het voordeel van Handbal Venlo. Het was een spannende wedstrijd met veel mooie aanvallen vanuit SEW. Volgende wedstrijd gaat SEW strijden voor de winst!

Positief en vastberaden

Sharon Noordermeer, werkzaam bij BaanBereik, speelt in het 1e van WF SEW. Hoe ervaart zij het seizoen tot nu toe en hoe kijkt zij verder.

‘‘Het is een zwaar seizoen, je traint en werkt hard met elkaar om de punten naar je toe te trekken, alleen lukt ons dit steeds net niet. Tijdens de winterstop is er een nieuwe hoofdcoach aangesteld en we hopen dat hij een positieve invloed op ons heeft. We zijn erg positief en doen er alles aan om in de Eredivisie te blijven. Elke week worden er goede stappen gezet, wat ook terug te zien is in de wedstrijd van afgelopen weekend. Hopelijk kunnen we dan ook snel beloond worden met 2 punten en kunnen we in de flow blijven.’’

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer