2019: Nieuwe kansen voor WF SEW

Publicatiedatum 14 januari 2019

2019: Nieuwe kansen voor WF SEW

De eerste wedstrijd van 2019 werd afgelopen zaterdagavond gespeeld. WF SEW mocht zich opmaken voor een wedstrijd met als tegenstander Handbal Venlo. Tevens was dit ook de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Alex Curescu. Het was een spannende wedstrijd waar de dames zich zeker hebben bewezen. SEW begon met een 2-0 voorsprong. Helaas kwam Venlo met een snelle omschakeling en het loopt uit naar een stand van 4-11. SEW laat zich niet zomaar verliezen. Door de doelpunten van Manon, Amber en Sharon komt SEW weer terug in het spel. Ruststand was op dat moment 11-14.

Na de rust kwamen de dames van SEW sterker terug en binnen no time hadden ze de achterstand weer opgehaald. Handbal Venlo was een sterke tegenstander en helaas is de wedstrijd geëindigd in een stand van 26-32 in het voordeel van Handbal Venlo. Het was een spannende wedstrijd met veel mooie aanvallen vanuit SEW. Volgende wedstrijd gaat SEW strijden voor de winst!

Positief en vastberaden

Sharon Noordermeer, werkzaam bij BaanBereik, speelt in het 1e van WF SEW. Hoe ervaart zij het seizoen tot nu toe en hoe kijkt zij verder.

‘‘Het is een zwaar seizoen, je traint en werkt hard met elkaar om de punten naar je toe te trekken, alleen lukt ons dit steeds net niet. Tijdens de winterstop is er een nieuwe hoofdcoach aangesteld en we hopen dat hij een positieve invloed op ons heeft. We zijn erg positief en doen er alles aan om in de Eredivisie te blijven. Elke week worden er goede stappen gezet, wat ook terug te zien is in de wedstrijd van afgelopen weekend. Hopelijk kunnen we dan ook snel beloond worden met 2 punten en kunnen we in de flow blijven.’’

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer