Medewerkers

2019: Nieuwe kansen voor WF SEW

Publicatiedatum 14 januari 2019

2019: Nieuwe kansen voor WF SEW

De eerste wedstrijd van 2019 werd afgelopen zaterdagavond gespeeld. WF SEW mocht zich opmaken voor een wedstrijd met als tegenstander Handbal Venlo. Tevens was dit ook de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Alex Curescu. Het was een spannende wedstrijd waar de dames zich zeker hebben bewezen. SEW begon met een 2-0 voorsprong. Helaas kwam Venlo met een snelle omschakeling en het loopt uit naar een stand van 4-11. SEW laat zich niet zomaar verliezen. Door de doelpunten van Manon, Amber en Sharon komt SEW weer terug in het spel. Ruststand was op dat moment 11-14.

Na de rust kwamen de dames van SEW sterker terug en binnen no time hadden ze de achterstand weer opgehaald. Handbal Venlo was een sterke tegenstander en helaas is de wedstrijd geëindigd in een stand van 26-32 in het voordeel van Handbal Venlo. Het was een spannende wedstrijd met veel mooie aanvallen vanuit SEW. Volgende wedstrijd gaat SEW strijden voor de winst!

Positief en vastberaden

Sharon Noordermeer, werkzaam bij BaanBereik, speelt in het 1e van WF SEW. Hoe ervaart zij het seizoen tot nu toe en hoe kijkt zij verder.

‘‘Het is een zwaar seizoen, je traint en werkt hard met elkaar om de punten naar je toe te trekken, alleen lukt ons dit steeds net niet. Tijdens de winterstop is er een nieuwe hoofdcoach aangesteld en we hopen dat hij een positieve invloed op ons heeft. We zijn erg positief en doen er alles aan om in de Eredivisie te blijven. Elke week worden er goede stappen gezet, wat ook terug te zien is in de wedstrijd van afgelopen weekend. Hopelijk kunnen we dan ook snel beloond worden met 2 punten en kunnen we in de flow blijven.’’

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer