Medewerkers

Aan de slag als Paprika Ponser via BaanBereik

Publicatiedatum 20 december 2022

Deze week heeft Tanja via BaanBereik gewerkt als Paprika Ponser. In dit korte interview vertelt ze over haar werkzaamheden en over haar ervaring met werken via BaanBereik.

Had je ooit eerder gehoord van Paprika Ponsen?
“Nee” lacht Tanja “maar toen dit werd uitgelegd had ik zeker interesse”. “mijn werkzaamheden waren onder andere het afnemen van monsters van paprika’s en deze vervolgens in juiste buisjes plaatsen. Het was secuur werken maar het ging bij mij prima”

Hoe ben je bij BaanBereik terecht gekomen?
 “Via social media zag ik een advertentie van BaanBereik dat jullie op zoek waren naar tijdelijke hulpkrachten. “Afgelopen vrijdag heb ik contact opgenomen en vandaag kon ik al aan de slag!

Zou je BaanBereik aanbevelen?
“Zeker, het contact met BaanBereik was fijn en Michelle Geerts had al snel alles voor me geregeld” zegt Tanja

Tanja, namens Team BaanBereik wensen wij jou veel werkplezier!

Aan de slag als Paprika Ponser via BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer