Aan de slag als Paprika Ponser via BaanBereik

Publicatiedatum 20 december 2022

Deze week heeft Tanja via BaanBereik gewerkt als Paprika Ponser. In dit korte interview vertelt ze over haar werkzaamheden en over haar ervaring met werken via BaanBereik.

Had je ooit eerder gehoord van Paprika Ponsen?
“Nee” lacht Tanja “maar toen dit werd uitgelegd had ik zeker interesse”. “mijn werkzaamheden waren onder andere het afnemen van monsters van paprika’s en deze vervolgens in juiste buisjes plaatsen. Het was secuur werken maar het ging bij mij prima”

Hoe ben je bij BaanBereik terecht gekomen?
 “Via social media zag ik een advertentie van BaanBereik dat jullie op zoek waren naar tijdelijke hulpkrachten. “Afgelopen vrijdag heb ik contact opgenomen en vandaag kon ik al aan de slag!

Zou je BaanBereik aanbevelen?
“Zeker, het contact met BaanBereik was fijn en Michelle Geerts had al snel alles voor me geregeld” zegt Tanja

Tanja, namens Team BaanBereik wensen wij jou veel werkplezier!

Aan de slag als Paprika Ponser via BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer