Medewerkers

Aankomende zaterdag belangrijke wedstrijd – SEW

Publicatiedatum 19 oktober 2018

Aankomende zaterdag 20 oktober spelen de dames van SEW hun vijfde competitie wedstrijd tegen Foreholte. Een belangrijke pot, want met deze wedstrijd kunnen de eerste punten van het seizoen worden binnen gehaald. Afgelopen vier wedstrijden zijn de wedstrijden met up’s en down’s gespeeld. In de wedstrijd tegen Morrenhof Jansen Dalfsen hebben de dames laten zien wat ze het in huis hebben. Er werd een goede wedstrijd gespeeld voor het eigen publiek. De laatste twee wedstrijden tegen Cabooter Group/ Handbal Venlo en Otto Works Force / VOC ging het helaas wat minder en zijn de wedstrijden met ruime cijfers verloren. Deze week ligt de focus dus op de wedstrijd tegen Foreholte. Als de dames in hun zelfvertrouwen dan komen ze zeker terug.

Teugblik vorige wedstrijd tegen Foreholte

Foreholte is een team die vorig jaar is gepromoveerd naar de Eredivisie en spelen een spel waar SEW goed mee om kan gaan. Vorig seizoen in de nacompetitie zijn er twee volle bussen naar de uitwedstrijd gegaan met supporters om SEW naar de overwinning te schreeuwen, met trommels en toeters was dit een groot succes. Dit werd op de terug weg in de bus natuurlijk goed gevierd.

“We hebben nog twee trainingen deze week om te puntjes op de i te zetten, zaterdag gaan we met volle moed naar Foreholte om toch echt twee punten op te halen en deze mee te nemen naar Nibbixwoud. zegt Sharon Noordermeer (nummer 7) werkzaam bij BaanBereik.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer