Medewerkers

Aankomende zaterdag belangrijke wedstrijd – SEW

Publicatiedatum 19 oktober 2018

Aankomende zaterdag 20 oktober spelen de dames van SEW hun vijfde competitie wedstrijd tegen Foreholte. Een belangrijke pot, want met deze wedstrijd kunnen de eerste punten van het seizoen worden binnen gehaald. Afgelopen vier wedstrijden zijn de wedstrijden met up’s en down’s gespeeld. In de wedstrijd tegen Morrenhof Jansen Dalfsen hebben de dames laten zien wat ze het in huis hebben. Er werd een goede wedstrijd gespeeld voor het eigen publiek. De laatste twee wedstrijden tegen Cabooter Group/ Handbal Venlo en Otto Works Force / VOC ging het helaas wat minder en zijn de wedstrijden met ruime cijfers verloren. Deze week ligt de focus dus op de wedstrijd tegen Foreholte. Als de dames in hun zelfvertrouwen dan komen ze zeker terug.

Teugblik vorige wedstrijd tegen Foreholte

Foreholte is een team die vorig jaar is gepromoveerd naar de Eredivisie en spelen een spel waar SEW goed mee om kan gaan. Vorig seizoen in de nacompetitie zijn er twee volle bussen naar de uitwedstrijd gegaan met supporters om SEW naar de overwinning te schreeuwen, met trommels en toeters was dit een groot succes. Dit werd op de terug weg in de bus natuurlijk goed gevierd.

“We hebben nog twee trainingen deze week om te puntjes op de i te zetten, zaterdag gaan we met volle moed naar Foreholte om toch echt twee punten op te halen en deze mee te nemen naar Nibbixwoud. zegt Sharon Noordermeer (nummer 7) werkzaam bij BaanBereik.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer