Medewerkers

Aankomende zaterdag belangrijke wedstrijd – SEW

Publicatiedatum 19 oktober 2018

Aankomende zaterdag 20 oktober spelen de dames van SEW hun vijfde competitie wedstrijd tegen Foreholte. Een belangrijke pot, want met deze wedstrijd kunnen de eerste punten van het seizoen worden binnen gehaald. Afgelopen vier wedstrijden zijn de wedstrijden met up’s en down’s gespeeld. In de wedstrijd tegen Morrenhof Jansen Dalfsen hebben de dames laten zien wat ze het in huis hebben. Er werd een goede wedstrijd gespeeld voor het eigen publiek. De laatste twee wedstrijden tegen Cabooter Group/ Handbal Venlo en Otto Works Force / VOC ging het helaas wat minder en zijn de wedstrijden met ruime cijfers verloren. Deze week ligt de focus dus op de wedstrijd tegen Foreholte. Als de dames in hun zelfvertrouwen dan komen ze zeker terug.

Teugblik vorige wedstrijd tegen Foreholte

Foreholte is een team die vorig jaar is gepromoveerd naar de Eredivisie en spelen een spel waar SEW goed mee om kan gaan. Vorig seizoen in de nacompetitie zijn er twee volle bussen naar de uitwedstrijd gegaan met supporters om SEW naar de overwinning te schreeuwen, met trommels en toeters was dit een groot succes. Dit werd op de terug weg in de bus natuurlijk goed gevierd.

“We hebben nog twee trainingen deze week om te puntjes op de i te zetten, zaterdag gaan we met volle moed naar Foreholte om toch echt twee punten op te halen en deze mee te nemen naar Nibbixwoud. zegt Sharon Noordermeer (nummer 7) werkzaam bij BaanBereik.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Oekraïense vluchtelingen vinden dankzij BaanBereik passend werk in Nederland

Publicatiedatum 27 september 2022
Wat zijn wij trots op dit mooie artikel in het Noordhollands Dagblad.
Lees meer

Banendag Techniek

Publicatiedatum 27 september 2022
Werken in de Bouw of Techniek? Maak kennis met diverse bedrijven op de 𝗕𝗮𝗻𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸
Lees meer

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer