Contracten voor Martin en Chris

Publicatiedatum 14 juli 2023

Martin en Chris werken al langere tijd voor BaanBereik. Niels Peerdeman is bij ze langs geweest voor een werkbezoek. Samen hebben ze gesproken over de werkplek, de mogelijkheden en wat de toekomst gaat brengen. Aansluiten hebben zowel Martin als Chris een nieuw contract bij BaanBereik getekend.

Wij wensen Martin en Chris heel veel succes.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan? Neem contact op met Niels Peerdeman om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contracten voor Martin en Chris

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer