Een nieuwe uitdaging voor Arnold van As

Publicatiedatum 3 juli 2017

Vandaag is Arnold van As begonnen aan een nieuwe uitdaging. Arnold is altijd automonteur geweest en was 29 jaar in vaste dienst. Hij kende het bedrijf door en door, van auto’s, vespa’s, magazijn tot administratie. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen als automonteur, en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerst heeft hij zelf geprobeerd te solliciteren, maar dat bleek lastiger te zijn dan hij had verwacht. Hij had namelijk nog nooit een cv gemaakt of sollicitatiebrief geschreven. Via via is Arnold bij ons terecht gekomen. “Fijn uitzendbureau dat je helpt bij het solliciteren, maakt je cv en je sollicitatiebrief. Baanbereik voelt als thuis komen en houd je van alles op de hoogte via social media” (Arnold van As).

Succes met je nieuwe uitdaging!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer