Medewerkers

Een nieuwe uitdaging voor Arnold van As

Publicatiedatum 3 juli 2017

Vandaag is Arnold van As begonnen aan een nieuwe uitdaging. Arnold is altijd automonteur geweest en was 29 jaar in vaste dienst. Hij kende het bedrijf door en door, van auto’s, vespa’s, magazijn tot administratie. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen als automonteur, en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerst heeft hij zelf geprobeerd te solliciteren, maar dat bleek lastiger te zijn dan hij had verwacht. Hij had namelijk nog nooit een cv gemaakt of sollicitatiebrief geschreven. Via via is Arnold bij ons terecht gekomen. “Fijn uitzendbureau dat je helpt bij het solliciteren, maakt je cv en je sollicitatiebrief. Baanbereik voelt als thuis komen en houd je van alles op de hoogte via social media” (Arnold van As).

Succes met je nieuwe uitdaging!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer