Een nieuwe uitdaging voor Arnold van As

Publicatiedatum 3 juli 2017

Vandaag is Arnold van As begonnen aan een nieuwe uitdaging. Arnold is altijd automonteur geweest en was 29 jaar in vaste dienst. Hij kende het bedrijf door en door, van auto’s, vespa’s, magazijn tot administratie. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen als automonteur, en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerst heeft hij zelf geprobeerd te solliciteren, maar dat bleek lastiger te zijn dan hij had verwacht. Hij had namelijk nog nooit een cv gemaakt of sollicitatiebrief geschreven. Via via is Arnold bij ons terecht gekomen. “Fijn uitzendbureau dat je helpt bij het solliciteren, maakt je cv en je sollicitatiebrief. Baanbereik voelt als thuis komen en houd je van alles op de hoogte via social media” (Arnold van As).

Succes met je nieuwe uitdaging!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer