Een nieuwe uitdaging voor Arnold van As

Publicatiedatum 3 juli 2017

Vandaag is Arnold van As begonnen aan een nieuwe uitdaging. Arnold is altijd automonteur geweest en was 29 jaar in vaste dienst. Hij kende het bedrijf door en door, van auto’s, vespa’s, magazijn tot administratie. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen als automonteur, en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerst heeft hij zelf geprobeerd te solliciteren, maar dat bleek lastiger te zijn dan hij had verwacht. Hij had namelijk nog nooit een cv gemaakt of sollicitatiebrief geschreven. Via via is Arnold bij ons terecht gekomen. “Fijn uitzendbureau dat je helpt bij het solliciteren, maakt je cv en je sollicitatiebrief. Baanbereik voelt als thuis komen en houd je van alles op de hoogte via social media” (Arnold van As).

Succes met je nieuwe uitdaging!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer