Medewerkers

Een nieuwe uitdaging voor Arnold van As

Publicatiedatum 3 juli 2017

Vandaag is Arnold van As begonnen aan een nieuwe uitdaging. Arnold is altijd automonteur geweest en was 29 jaar in vaste dienst. Hij kende het bedrijf door en door, van auto’s, vespa’s, magazijn tot administratie. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen als automonteur, en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerst heeft hij zelf geprobeerd te solliciteren, maar dat bleek lastiger te zijn dan hij had verwacht. Hij had namelijk nog nooit een cv gemaakt of sollicitatiebrief geschreven. Via via is Arnold bij ons terecht gekomen. “Fijn uitzendbureau dat je helpt bij het solliciteren, maakt je cv en je sollicitatiebrief. Baanbereik voelt als thuis komen en houd je van alles op de hoogte via social media” (Arnold van As).

Succes met je nieuwe uitdaging!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer