Medewerkers

Eerste competitiewedstrijd een feit voor SEW

Publicatiedatum 23 september 2019

Eerste competitiewedstrijd een feit

Na een lange voorbereiding begon zaterdag 14 september dan eindelijk de competitie voor SEW. Ze begonnen met een uitwedstrijd tegen V&L in Geleen. Een sterke start voor SEW want na een kwartier spelen stonden zij op 6-10 voorsprong. Daarna ontstond er een iets rommeliger fase waarbij V&L terug kon komen en SEW met een ruststand van 13-14 gingen rusten. De tweede helft ging het gelijk op maar hield V&L wel de leiding. Met nog een kwartier op de klok was het gelijkspel; 20-20. Vanaf dat moment nam V&L de leiding. Ondanks dat V&L uitliep naar een stand van 26-22 gaf SEW zich niet verloren. SEW-Speelster Sharon Noordermeer: ”We bleven vechten tot het einde, maar helaas was het net niet genoeg en won V&L met 27-26.”

SEW tegen VZV

Afgelopen zaterdag 21 september was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen streekgenoot VZV uit ’t Veld. Sharon: ”Toch fijn om weer een wedstrijd thuis te spelen in een hal dat goed gevuld zit. We begonnen de wedstrijd sterk met na 10 minuten spelen een voorsprong van 6-4.” Vanaf dat moment liep VZV uit en ging SEW rusten met een stand van 9-17. De tweede helft bleef VZV door scoren. ”Wij gingen met een zevende man spelen, de keepster hadden we omgeruild voor een veldspeler, en zo ging de score gelijk op.” Helaas was het verschil al te groot en verloor SEW de wedstrijd met 25-35.

Tweede thuiswedstrijd

Aankomende zaterdag 28 september staat de inhaalwedstrijd tegen Quintus op het programma, i.v.m. Europese verplichtingen was de 1e wedstrijd van het seizoen verplaatst.

Aanvang is 19:00 uur in de Bloesem in Wognum.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer