Medewerkers

Eerste competitiewedstrijd een feit voor SEW

Publicatiedatum 23 september 2019

Eerste competitiewedstrijd een feit

Na een lange voorbereiding begon zaterdag 14 september dan eindelijk de competitie voor SEW. Ze begonnen met een uitwedstrijd tegen V&L in Geleen. Een sterke start voor SEW want na een kwartier spelen stonden zij op 6-10 voorsprong. Daarna ontstond er een iets rommeliger fase waarbij V&L terug kon komen en SEW met een ruststand van 13-14 gingen rusten. De tweede helft ging het gelijk op maar hield V&L wel de leiding. Met nog een kwartier op de klok was het gelijkspel; 20-20. Vanaf dat moment nam V&L de leiding. Ondanks dat V&L uitliep naar een stand van 26-22 gaf SEW zich niet verloren. SEW-Speelster Sharon Noordermeer: ”We bleven vechten tot het einde, maar helaas was het net niet genoeg en won V&L met 27-26.”

SEW tegen VZV

Afgelopen zaterdag 21 september was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen streekgenoot VZV uit ’t Veld. Sharon: ”Toch fijn om weer een wedstrijd thuis te spelen in een hal dat goed gevuld zit. We begonnen de wedstrijd sterk met na 10 minuten spelen een voorsprong van 6-4.” Vanaf dat moment liep VZV uit en ging SEW rusten met een stand van 9-17. De tweede helft bleef VZV door scoren. ”Wij gingen met een zevende man spelen, de keepster hadden we omgeruild voor een veldspeler, en zo ging de score gelijk op.” Helaas was het verschil al te groot en verloor SEW de wedstrijd met 25-35.

Tweede thuiswedstrijd

Aankomende zaterdag 28 september staat de inhaalwedstrijd tegen Quintus op het programma, i.v.m. Europese verplichtingen was de 1e wedstrijd van het seizoen verplaatst.

Aanvang is 19:00 uur in de Bloesem in Wognum.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer