Medewerkers

Eerste competitiewedstrijd een feit voor SEW

Publicatiedatum 23 september 2019

Eerste competitiewedstrijd een feit

Na een lange voorbereiding begon zaterdag 14 september dan eindelijk de competitie voor SEW. Ze begonnen met een uitwedstrijd tegen V&L in Geleen. Een sterke start voor SEW want na een kwartier spelen stonden zij op 6-10 voorsprong. Daarna ontstond er een iets rommeliger fase waarbij V&L terug kon komen en SEW met een ruststand van 13-14 gingen rusten. De tweede helft ging het gelijk op maar hield V&L wel de leiding. Met nog een kwartier op de klok was het gelijkspel; 20-20. Vanaf dat moment nam V&L de leiding. Ondanks dat V&L uitliep naar een stand van 26-22 gaf SEW zich niet verloren. SEW-Speelster Sharon Noordermeer: ”We bleven vechten tot het einde, maar helaas was het net niet genoeg en won V&L met 27-26.”

SEW tegen VZV

Afgelopen zaterdag 21 september was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen streekgenoot VZV uit ’t Veld. Sharon: ”Toch fijn om weer een wedstrijd thuis te spelen in een hal dat goed gevuld zit. We begonnen de wedstrijd sterk met na 10 minuten spelen een voorsprong van 6-4.” Vanaf dat moment liep VZV uit en ging SEW rusten met een stand van 9-17. De tweede helft bleef VZV door scoren. ”Wij gingen met een zevende man spelen, de keepster hadden we omgeruild voor een veldspeler, en zo ging de score gelijk op.” Helaas was het verschil al te groot en verloor SEW de wedstrijd met 25-35.

Tweede thuiswedstrijd

Aankomende zaterdag 28 september staat de inhaalwedstrijd tegen Quintus op het programma, i.v.m. Europese verplichtingen was de 1e wedstrijd van het seizoen verplaatst.

Aanvang is 19:00 uur in de Bloesem in Wognum.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer