Eerste competitiewedstrijd een feit voor SEW

Publicatiedatum 23 september 2019

Eerste competitiewedstrijd een feit

Na een lange voorbereiding begon zaterdag 14 september dan eindelijk de competitie voor SEW. Ze begonnen met een uitwedstrijd tegen V&L in Geleen. Een sterke start voor SEW want na een kwartier spelen stonden zij op 6-10 voorsprong. Daarna ontstond er een iets rommeliger fase waarbij V&L terug kon komen en SEW met een ruststand van 13-14 gingen rusten. De tweede helft ging het gelijk op maar hield V&L wel de leiding. Met nog een kwartier op de klok was het gelijkspel; 20-20. Vanaf dat moment nam V&L de leiding. Ondanks dat V&L uitliep naar een stand van 26-22 gaf SEW zich niet verloren. SEW-Speelster Sharon Noordermeer: ”We bleven vechten tot het einde, maar helaas was het net niet genoeg en won V&L met 27-26.”

SEW tegen VZV

Afgelopen zaterdag 21 september was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen streekgenoot VZV uit ’t Veld. Sharon: ”Toch fijn om weer een wedstrijd thuis te spelen in een hal dat goed gevuld zit. We begonnen de wedstrijd sterk met na 10 minuten spelen een voorsprong van 6-4.” Vanaf dat moment liep VZV uit en ging SEW rusten met een stand van 9-17. De tweede helft bleef VZV door scoren. ”Wij gingen met een zevende man spelen, de keepster hadden we omgeruild voor een veldspeler, en zo ging de score gelijk op.” Helaas was het verschil al te groot en verloor SEW de wedstrijd met 25-35.

Tweede thuiswedstrijd

Aankomende zaterdag 28 september staat de inhaalwedstrijd tegen Quintus op het programma, i.v.m. Europese verplichtingen was de 1e wedstrijd van het seizoen verplaatst.

Aanvang is 19:00 uur in de Bloesem in Wognum.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer