Medewerkers

Even voorstellen: Bart Bakker

Publicatiedatum 26 oktober 2022

Hoi!

Mijn naam Is Bart Bakker,

Sinds begin oktober werk ik op de financiële afdeling van BaanBereik. Ik was al bekend met BaanBereik, doordat ik hier eerder stage heb gelopen. Dit beviel mij zo goed dat ik na het behalen van mijn mbo-opleiding hier ben gaan solliciteren. Samen met Lars en Miriam ben ik nu medeverantwoordelijk voor de financiële administratie. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit debiteuren en crediteuren beheer. In mijn vrije tijd ga ik graag stappen met vrienden en speel ik vaak een potje voetbal.

Even voorstellen: Bart Bakker

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer