Even voorstellen: Bart Bakker

Publicatiedatum 26 oktober 2022

Hoi!

Mijn naam Is Bart Bakker,

Sinds begin oktober werk ik op de financiële afdeling van BaanBereik. Ik was al bekend met BaanBereik, doordat ik hier eerder stage heb gelopen. Dit beviel mij zo goed dat ik na het behalen van mijn mbo-opleiding hier ben gaan solliciteren. Samen met Lars en Miriam ben ik nu medeverantwoordelijk voor de financiële administratie. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit debiteuren en crediteuren beheer. In mijn vrije tijd ga ik graag stappen met vrienden en speel ik vaak een potje voetbal.

Even voorstellen: Bart Bakker

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer