Even voorstellen: Bart Bakker

Publicatiedatum 26 oktober 2022

Hoi!

Mijn naam Is Bart Bakker,

Sinds begin oktober werk ik op de financiële afdeling van BaanBereik. Ik was al bekend met BaanBereik, doordat ik hier eerder stage heb gelopen. Dit beviel mij zo goed dat ik na het behalen van mijn mbo-opleiding hier ben gaan solliciteren. Samen met Lars en Miriam ben ik nu medeverantwoordelijk voor de financiële administratie. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit debiteuren en crediteuren beheer. In mijn vrije tijd ga ik graag stappen met vrienden en speel ik vaak een potje voetbal.

Even voorstellen: Bart Bakker

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer