Even voorstellen: Lars Bakker (26)

Publicatiedatum 12 januari 2022

Deze week ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage Bij BaanBereik op de Financiële afdeling. Tijdens mijn stage doe ik onderzoek naar optimalisatie van de interne processen. Ik studeer Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam en heb veel zin om aan de slag te gaan met mijn onderzoek. Mijn doel is om mezelf te ontwikkelen op financieel gebied, zodat ik voorbereid ben op de arbeidsmarkt na mijn studie.

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij Everland. Dit is een jongerencentrum in Wognum, waarbij ik evenementen organiseer voor de jeugd. Daarnaast voetbal ik bij Always Forward en ga ik regelmatig naar de sportschool. Met mijn vrienden speel ik graag bordspellen.

Lars, we wensen je veel succes met afstuderen!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer