Medewerkers

Even voorstellen: Lars Bakker (26)

Publicatiedatum 12 januari 2022

Deze week ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage Bij BaanBereik op de Financiële afdeling. Tijdens mijn stage doe ik onderzoek naar optimalisatie van de interne processen. Ik studeer Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam en heb veel zin om aan de slag te gaan met mijn onderzoek. Mijn doel is om mezelf te ontwikkelen op financieel gebied, zodat ik voorbereid ben op de arbeidsmarkt na mijn studie.

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij Everland. Dit is een jongerencentrum in Wognum, waarbij ik evenementen organiseer voor de jeugd. Daarnaast voetbal ik bij Always Forward en ga ik regelmatig naar de sportschool. Met mijn vrienden speel ik graag bordspellen.

Lars, we wensen je veel succes met afstuderen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer