Even voorstellen: Lars Bakker (26)

Publicatiedatum 12 januari 2022

Deze week ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage Bij BaanBereik op de Financiële afdeling. Tijdens mijn stage doe ik onderzoek naar optimalisatie van de interne processen. Ik studeer Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam en heb veel zin om aan de slag te gaan met mijn onderzoek. Mijn doel is om mezelf te ontwikkelen op financieel gebied, zodat ik voorbereid ben op de arbeidsmarkt na mijn studie.

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij Everland. Dit is een jongerencentrum in Wognum, waarbij ik evenementen organiseer voor de jeugd. Daarnaast voetbal ik bij Always Forward en ga ik regelmatig naar de sportschool. Met mijn vrienden speel ik graag bordspellen.

Lars, we wensen je veel succes met afstuderen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer