Medewerkers

Even voorstellen: Lars Bakker (26)

Publicatiedatum 12 januari 2022

Deze week ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage Bij BaanBereik op de Financiële afdeling. Tijdens mijn stage doe ik onderzoek naar optimalisatie van de interne processen. Ik studeer Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam en heb veel zin om aan de slag te gaan met mijn onderzoek. Mijn doel is om mezelf te ontwikkelen op financieel gebied, zodat ik voorbereid ben op de arbeidsmarkt na mijn studie.

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij Everland. Dit is een jongerencentrum in Wognum, waarbij ik evenementen organiseer voor de jeugd. Daarnaast voetbal ik bij Always Forward en ga ik regelmatig naar de sportschool. Met mijn vrienden speel ik graag bordspellen.

Lars, we wensen je veel succes met afstuderen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer