Medewerkers

Even voorstellen: Nick Lakeman

Publicatiedatum 10 februari 2022

Op 7 februari ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging bij BaanBereik. Ik ga 20 weken fulltime meelopen als stagiair op de marketing afdeling. Mijn eerste dagen bij BaanBereik bevallen goed en ik heb er alle vertrouwen in dat ik bij BaanBereik veel nieuwe kennis op kan doen en mezelf verder kan ontwikkelen. Verder hoop ik ook van extra waarde te zijn voor BaanBereik en mijn steentje bij te kunnen dragen binnen de organisatie met de kennis die ik meeneem. Op dit moment volg ik de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en zit ik in mijn 3de studiejaar.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vaak op de padelbaan te vinden en zaalvoetbal ik in een vriendenteam bij Hovocubo. Ook kan ik er erg van genieten om lekker op het terras te zitten of een festival te bezoeken.

Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij BaanBereik!

Je kunt mij bereiken op:

📞 0229 745 010

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer