Even voorstellen: Nick Lakeman

Publicatiedatum 10 februari 2022

Op 7 februari ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging bij BaanBereik. Ik ga 20 weken fulltime meelopen als stagiair op de marketing afdeling. Mijn eerste dagen bij BaanBereik bevallen goed en ik heb er alle vertrouwen in dat ik bij BaanBereik veel nieuwe kennis op kan doen en mezelf verder kan ontwikkelen. Verder hoop ik ook van extra waarde te zijn voor BaanBereik en mijn steentje bij te kunnen dragen binnen de organisatie met de kennis die ik meeneem. Op dit moment volg ik de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en zit ik in mijn 3de studiejaar.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vaak op de padelbaan te vinden en zaalvoetbal ik in een vriendenteam bij Hovocubo. Ook kan ik er erg van genieten om lekker op het terras te zitten of een festival te bezoeken.

Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij BaanBereik!

Je kunt mij bereiken op:

📞 0229 745 010

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer