Medewerkers

Even voorstellen: Nick Lakeman

Publicatiedatum 10 februari 2022

Op 7 februari ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging bij BaanBereik. Ik ga 20 weken fulltime meelopen als stagiair op de marketing afdeling. Mijn eerste dagen bij BaanBereik bevallen goed en ik heb er alle vertrouwen in dat ik bij BaanBereik veel nieuwe kennis op kan doen en mezelf verder kan ontwikkelen. Verder hoop ik ook van extra waarde te zijn voor BaanBereik en mijn steentje bij te kunnen dragen binnen de organisatie met de kennis die ik meeneem. Op dit moment volg ik de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en zit ik in mijn 3de studiejaar.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vaak op de padelbaan te vinden en zaalvoetbal ik in een vriendenteam bij Hovocubo. Ook kan ik er erg van genieten om lekker op het terras te zitten of een festival te bezoeken.

Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij BaanBereik!

Je kunt mij bereiken op:

📞 0229 745 010

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer