Medewerkers

Even voorstellen: Nick Lakeman

Publicatiedatum 10 februari 2022

Op 7 februari ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging bij BaanBereik. Ik ga 20 weken fulltime meelopen als stagiair op de marketing afdeling. Mijn eerste dagen bij BaanBereik bevallen goed en ik heb er alle vertrouwen in dat ik bij BaanBereik veel nieuwe kennis op kan doen en mezelf verder kan ontwikkelen. Verder hoop ik ook van extra waarde te zijn voor BaanBereik en mijn steentje bij te kunnen dragen binnen de organisatie met de kennis die ik meeneem. Op dit moment volg ik de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en zit ik in mijn 3de studiejaar.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd vaak op de padelbaan te vinden en zaalvoetbal ik in een vriendenteam bij Hovocubo. Ook kan ik er erg van genieten om lekker op het terras te zitten of een festival te bezoeken.

Ik kijk erg uit naar mijn tijd bij BaanBereik!

Je kunt mij bereiken op:

📞 0229 745 010

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer