Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023

Kort geleden kwam Abubacarr op intakegesprek. Hij zocht een nieuwe baan, maar wist nog niet precies welke richting hij op wilde gaan - behalve dat hij graag in de foodsector wilde blijven. Samen zijn we op zoek gegaan naar de ideale baan die perfect bij zijn wensen en ambities past.

Met veel plezier delen wij het nieuws dat Abubacarr vandaag zijn contract bij Michelle heeft ondertekend. Binnenkort start hij in zijn nieuwe rol als Allround Monteur bij onze opdrachtgever. Hij is ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap in zijn carrière, en wij zijn blij dat we hem hebben kunnen ondersteunen in zijn zoektocht naar de perfecte match.

Veel succes en werkplezier in je nieuwe functie, Abubacarr! Als jij ook op zoek bent naar een nieuwe baan of graag hulp wilt bij jouw carrière stap, staan wij klaar om te helpen.

Michelle Geerts
0229-745010
michelle.geerts@baanbereik.nl

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer