Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023

Kort geleden kwam Abubacarr op intakegesprek. Hij zocht een nieuwe baan, maar wist nog niet precies welke richting hij op wilde gaan - behalve dat hij graag in de foodsector wilde blijven. Samen zijn we op zoek gegaan naar de ideale baan die perfect bij zijn wensen en ambities past.

Met veel plezier delen wij het nieuws dat Abubacarr vandaag zijn contract bij Michelle heeft ondertekend. Binnenkort start hij in zijn nieuwe rol als Allround Monteur bij onze opdrachtgever. Hij is ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap in zijn carrière, en wij zijn blij dat we hem hebben kunnen ondersteunen in zijn zoektocht naar de perfecte match.

Veel succes en werkplezier in je nieuwe functie, Abubacarr! Als jij ook op zoek bent naar een nieuwe baan of graag hulp wilt bij jouw carrière stap, staan wij klaar om te helpen.

Michelle Geerts
0229-745010
michelle.geerts@baanbereik.nl

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer