Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023

Kort geleden kwam Abubacarr op intakegesprek. Hij zocht een nieuwe baan, maar wist nog niet precies welke richting hij op wilde gaan - behalve dat hij graag in de foodsector wilde blijven. Samen zijn we op zoek gegaan naar de ideale baan die perfect bij zijn wensen en ambities past.

Met veel plezier delen wij het nieuws dat Abubacarr vandaag zijn contract bij Michelle heeft ondertekend. Binnenkort start hij in zijn nieuwe rol als Allround Monteur bij onze opdrachtgever. Hij is ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap in zijn carrière, en wij zijn blij dat we hem hebben kunnen ondersteunen in zijn zoektocht naar de perfecte match.

Veel succes en werkplezier in je nieuwe functie, Abubacarr! Als jij ook op zoek bent naar een nieuwe baan of graag hulp wilt bij jouw carrière stap, staan wij klaar om te helpen.

Michelle Geerts
0229-745010
michelle.geerts@baanbereik.nl

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer